Torsdag – dan före dan före dopparedagen

Godmorgon kompisar!

Maken är hemma så nu börjar ordningen bli återställd, imorgon kommer gullungen 🙂

Idag ska jag prata med läkaren igen och efter det får vi se vad som händer, hoppas att i alla fall få börja träna utan HIIT pass? Hoppas, hoppas:-)

Igår gjorde jag några mindre bra matval tillsammans med några bra val, jag åkte till Dilens Saluhall (Bondenära) och köpte deras 98% köttkorvar med chili och vitlök. Jag grillade dem i inomhusgrillen (vad härligt det är att fettet åker ner i baljan istället för ner i magen:-) ) och maken åt med vita korvbröd (á la städa ur frysen och ät upp äckliga saker) och jag åt med 2 low carb bröd (en per korv). Till detta åt jag säkert 1 tsk KETCHUP! Jag vet – helt galet, Olga skulle skjuta mig om hon såg mig.. Men gjort är gjort, det var jättegott och senapen också… Maken hade fixat en film Contagion och till den åt jag 2 nävar popcorn!!!!!!!

Bikten är klar och nu får jag börja om med rent vitt blad igen:-) På saluhallen hittade jag även rena kött-prinskorvar, så nu kan jag äta prinskorv också 🙂

Jag ska fila klart på nya träningsprogrammet, det finns en stor risk att det inte blir några puls-max-program à la Jillian under jul,, men kanske jag får köra vanlig styrketräning? Det är i alla fall hoppet….

Nu blir det frukost och sedan fara iväg på jobbfika på kontoret som ligger i min region (alltså inte till Sthlm).

Nej, inte jobbfika.. det blir läkarebesök kl 10… Suck.

Vad gör ni idag? Framme i stugor och redo för julen?

Kramar!

8 kommentarer Lägg till din

 1. Haha, du är ju helt rudad :-). 1 tsk ketchup… Jag älskar ketchup och konsumerar en del, vad Olga än säger. Jag är en dålig lärjunge. Judas, typ?!

  Hur var det att se contagion sjuk?! Tom jag blev lite bacillskräckig för en stund, och trodde att minsta lilla hals-kittel skulle leda till en ond, bråd död. Men väldigt bra! (filmen alltså, inte döden)

  Rapportera vad doktorn säger sen!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Beata, med tanke på att jag ungefär ser ut som de i filmen redan så var det lite jobbigt. Väntade liksom bara på sista dödsrycket.. skratt. Du kan vara Judas och jag Brutus:-) Återkommer efter läkarebesöket, idag behöver jag GODA nyheter!!!! 🙂 Kram!

 2. Jessica skriver:

  Lycka till på läkarbesöket! 🙂

 3. HelenaE skriver:

  Åh, jag håller tummarna stenhårt för att läkaren har bra besked! Hoppas hoppas!

  Ketchup? Mycket socker men jag äter det ändå. Fast det blir ju inte så ofta eftersom jag sällan äter korv, men brukar hälla det i köttfärssåsen. Jag har aldrig varit så där superstrikt men beundrar er som orkar!

 4. Maria S skriver:

  Lycka till hos läkaren!!!
  Vad spännande dina pass såg ut som du la ut igår, ska gå igenom de lite mer senare! Här blir det backintervaller på löpbandet innan hemgång. Är lite att fixa ikväll så skönt att ha träningen klar.
  Ha en fin dag!
  Kram

 5. clrara skriver:

  Tycker faktiskt Olga är ute och cyklar ibland! Jag är avstängd på hennes blogg för att jag ibland, helt vänligt har ifrågasatt saker hon säger och gör och det var inte bra. Olga själv kan däremot ifrågasätta andra, och det ibland på ett ganska elakt sätt, men själv tål hon inte kritik.

  Kolla Olgas teknik på vissa KB övningar, helst hennes knän, varning för skador. Nu är jag ingen expert men jag har tränat i över 30 år, är utbildad inom träning och kost på högskola och gått åtskilliga kurser om träning mm så lite vet jag. Men att inte ens kunna unna sig en tsk ketchup tycker jag låter konstigt, skulle vara glad om det enda jag ”överätiti” var i tsk ketchup. Jag har bulimi/hetsätning som jag går på beh för och jag åt 8 !!!! alladinpraliner igår, det ger ångest.

 6. AmandaP skriver:

  Lycka till hos läkaren
  Oj vad strikt du är med maten.
  Ditt upplägg på passen i går såg kanon ut, tror jag lånar delar av det, då jag oxå vill ha in min löpning!

 7. StepUp 2 Fitness skriver:

  Tittar in först nu, har fullt upp på jobbet efter två vab dagar. Ser att du har varit hos läkare, hoppas hoppas på goda besked!!! Stor kram vännen!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s