Det snöar!!

Har ni sett att det snöar på bloggen? 🙂

Tillbaka från läkaren och vet inte vad jag ska säga. 1) Remiss till Öron, Näsa, Hals på sjukhuset för spolning av bihålor och kontroll av sår/polyp för eventuell operation. Punkt slut. Angående träning så får jag träna på riktigt när pencillinkuren är över (måste kolla när det är) OM jag inte har sjukdomskänsla, för bihålorna får jag räkna bort. De gör ont, punkt slut. Men jag får faktiskt stå på crosstrainer och göra lite annat OM jag håller mig på låg puls och OM det känns bra. Imorgon känns det nog bra, eller hur? 🙂

 Jag är väldigt rädd för sjukhus, lite löjligt men sant. Jag tänkte att en remiss tar nog 2-4 veckor.. De ringde från sjukhuset 2 timmar efter läkarebesöket och jag måste åka dit NU.. 😦 USCH!!! Jag är tacksam för att det finns sjukvård, tacksam att jag får hjälp men är rädd.. Ska be maken följa med.. Klart slut!

Nytt träningsprogram kommer på bloggen snart, jag har ändrat om i ordningen och gjort mindre cirklar av samma  pass. ROLIGT 🙂 Det blir inget Jillian Michales för mig nu för där är alla pass maxpulspass.

Jag försökte vara lite rolig på bloggen imorse om ketchup mm, det var inte meningen att ge någon ångest. Förlåt 😦 Jag är ju hellre frikostig mot mig själv med en skiva ost än med socker, eftersom jag inte mår bra av det. Jag är INTE så strikt som Olga och vill inte vara det heller..

Nu mina älskade bloggisar ska jag gå och äta lunch, vet inte vad det blir, men vi fortsätter med tömma-frysen-initiativet. Förstår ni hur gott det kommer att bli med julmat på julafton efter detta:-)? Måste typ kunna liknas vid fasta?

Kramisar!

8 kommentarer Lägg till din

 1. Emma L skriver:

  Mysigt med snö. Kram

  1. Emma L skriver:

   På bloggen alltså. Ser jättefint ut.

 2. clrara skriver:

  Nej det var inte alls meningen att du skule känna att jag fick ångest av ditt inlägg. JAg trodde allvarligt att du inte ens kunde äta ketchup. Min matångest är min egen och vad någon annan äter eller gör har inte påverkat min sjukdom, som bulimi faktiskt är.

 3. AmandaP skriver:

  Inte ska man vara rädd för sjukhus, de vill bara hjälpa dig!
  Lycka till!
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Amanda, jag vet ju det, men jag hamnar ofta i ngn plågsam situation där så nu harjag betingad rädsla. skratt. Jag överlevde i alla fall:-) Kram!

 4. StepUp 2 Fitness skriver:

  Tänker på dig vännen!!!! STOR KRAM!

 5. Trillingnöten skriver:

  Först nu har jag haft tid att kika in! Missade det där med ketchupen, måste läsa 🙂 Och du, vad skönt att få remissen innan jul i alla fall! DÅ kan du ju bli frisk snabbare!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s