Fredag – the best version of me

Godmorgon kompisar!

Vaknade tidigt och låg länge och tänkte på att det är sååå trist med vilodagar. Till sist bestämde jag mig för att simulera en powerwalk på crosstrainern..  Ett stort glas vatten, dubbel espresso och sedan valde jag terrängprogrammet på crosstrainern och Biggest Loser på TVn. Jag körde i 45 minuter och avslutade med stretch. Maken kom in och tog några kort, vanligtvis försöker jag ju knäppa några kort i spegeln 🙂 Så här får ni lite bilder på morgontrött Lotta…

41 aktivitetspoäng + 456 kcal

Till frukost idag blev det grötplättar med kanel och osockrat äpplemos och vitaminer mm.

Om några timmar ska gullungen åka till ett lekland, bästa grannen har bjudit honom på det i födelsedagspresent (De är bara bäst 🙂 ) Jag ska åka till naprapaten och förhoppningsvis få till ett program som känns roligt och vettigt för januari.

Mitt motto idag ”Be the best version of me”, det är ju faktiskt det bästa man kan vara!

Vad gör ni idag? Hur lever livet? Hur mår kroppen? Själen? 🙂

kram!

6 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Kroppen, sådär, själen, sådär. Man kan inte vara på topp jämt! Sovit riktigt uselt dessutom, eller rättare sagt – knappt sovit alls. För mycket i huvudet och dessutom med vetskapen att jag skulle upp tidigt och jobba fast kroppen vill ha jullov. Jag borde gett upp där någonstans vid halv fem och gått upp och ”powerwalkat” på crossen som jag hade planerat, en dos motion och en dos biggest loser och jag hade fått en bättre start. Istället låg jag kvar och snurrade i sängen tills klockan ringde, dumt dumt. Ser iaf fram emot gymmet i eftermiddag, blir jag inte hög på endorfiner då så vet inte jag!

  Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Du behövde nog vila lite, Beata. Du kommer nog att få träning så det räcker ändå:-) Sååå nyfiken på hur ditt pass gått! Kram

 2. Trillingnöten skriver:

  Vilken härlig morgon!! det saknar jag lite, det där med att kunna ”gå” inomhus. Skulle gärna gå en PW på morgonen, men att gå ut i mörker och kyla är inte för mig…kanske i vår 🙂 Idag blir det helkropp på gymmet! Yay!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Härligt Trillis:-) Får vi se foton?:-) kram!

 3. stepup2fitness skriver:

  God morgon. Vågar knappt skriva att jag vaknade nyss. Jag är ju glad i att sova och nu när mannen också är hemma så passar jag på. Denna morgon vaknade jag före mina tjejer, så även de kan sova ;).
  Det är så kul att se bilder på dig i bloggen, fortsätt gärna fota. Fina kläder som alltid!!
  Lycka till hos naprapaten och berätta gärna mer sen.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Härligt att få sova ut när man behöver 🙂 Vilka tuffa återhämtningspass det är i ditt program? Impad:-) Överlevt naprapaten:-) kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s