Chokladkakor från Live It, Love It

Eftersom müslin redan är slut så gjorde jag en ny sats idag. Samtidigt passade jag på att baka Live It Love  Its chokladkakor 🙂

Jag hade inte alla ingredienser + att jag inte gillar att blanda in bär med choklad så blev receptet såhär:

 • 1 dl sötmandel
 • 1/2 dl sesamfrön
 • 1/2 dl boveteflingor
 • 1/2 dl kakaonibs
 • Allt ovan mixas
 • Sedan tillsatte jag:
 • 2,5 msk kakao
 • 0,5 dl sukrin
 • 0,5 dl dinkelflingor
 • 3 äggvitor
 • 2 msk kesella 1%

Det blev 10 kakor, in i ugnen i 20 minuter i 200 grader.

7 kommentarer Lägg till din

 1. Annie skriver:

  Hoppas de smakar bra, bäst dagen efter 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Annie:-) Det blir kaffe och kaka imorgon, det är inte varje dag:-) Härligt att du delar med dig av goda recept:-) (Fin jacka du köpte:-))

 2. Trillingnöten skriver:

  Oh! Måste testa nån dag 🙂 Me like!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hahaha, Beata:-) Ok, jättevackert mörkbruna, härlig konsistens. Jag säger som Annie skrev i sitt kakinlägg, de är lite ”mörka/bittra” i smaken. Det funkar absolut för mig men familjen ratade dem. Man skulle nog kunna hacka i en ruta mörkchoklad i hela smeten och göra dem väldigt goda och kanske värt de extra 40 kcal i hela smeten? Annars kanske pyttelite agave honung. Jag ska äta kaka och kaffe imorgon, och tror att det blir vääääldigt gott:-) Kram

 3. bodycomf skriver:

  Ser knaprigt och gott ut!

  Läste om olyckan och var tvungen att läsa flera gånger till jag nästan kunde se dig framför mig. Åh, jag får nästan rysningar! Läskigt, men tur att det ändå gick så bra. Du är en mästare på att fokusera på rätt saker och verkar så medveten, och ju mer jag får veta om dig desto mer förstår jag varför. Nu hoppas jag verkligen att du kan få ett bra pass av naprapaten och kan göra övningar som är bra för dig och förebygga fortsatta problem.

  Du är stark som en oxe, både utanpå och inuti verkar det som!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Imorgon blir det spännande, jag hoppas att han har preppat och förstått att jag menar allvar och vill ha ett RIKTIGT träningsprogram och inte några fjantiga råd om att gå hem och lägga mig, för då får jag psykbryt på riktigt 🙂 Återkommer i ämnet! Sov gott! 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s