5 kommentarer Lägg till din

 1. bodycomf skriver:

  Gud vad gott! Min kropp skriker efter yougurt! Har inte ätit det sen i maj nån gång, vad jag kan minnas, men tänkte slå på stort och köpa en liter och blanda i kesellan. Fick hem ”lchq-boken” idag också så ska kolla där efter nåt bra muslirecept. Fanns många goda desserter…! Lovar att dela med mig 😉 Hoppas du har en riktigt skönt eftermiddag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Åhh härligt Helena! Nya recept = lyx!!! kram

 2. Karin W skriver:

  Tack för en jättebra blogg. Är i behov av träning och kost tips så jag kommer hålla utkik här 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Välkommen hit, Karin:-)

 3. FIN kopp! kul att köpa nytt! När jag gick på mammaledighet la jag några surt förvärvade slantar på ett gäng koppar (syns alltför ofta i bloggen…) bara för att ha NÅT kul att titta på när man är hemma och dricker te/kaffe hela dagarna. Det funkar faktiskt, jag blir glad av dem. Materialist, javisst?!

  Den här dagen bara rusade ifrån mig, nu är det bara läggning av Liten kvar. Och lite annat smått och gott…

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s