Ordning och reda!

Nu är det fixat och donat överallt! SÅÅÅÅ redo för jobbstart igen!

•    Storkokat hel dinkel och fryst in i småpåsar
•    Garderoben är städat och klar
•    Veckohandlat!
•    Gjort veckomeny (före handlingen så klart)
•    Gjort pizzabotten till kvällens middag (det blir lätt svampigt annars med low carb i mitt tycke)
•    Jag har monterat hylla i gymmet och fått lite ordning på vikterna (allt jag inte använder just nu är i garaget, det är ett himla kånkande fram och tillbaka i perioder)
•    Bilen är tvättad utanpå och putsad inuti
•    Allt veckopyssel som fylla på ved, tvätta handdukar, vattna blommor mm är klart

Så nu kan jag ta det lugnt och mysa, dricka en cappuccino och fundera på om jag ska göra något mer idag såsom en promis eller så? Eller om jag INTE tänker göra något mer idag utan bara vänta på att det blir dags att basta?

Kraaaaaaaaaaam!

Rock blir tvättad av maskintvätten… (Rock heter alltså vår bil)

Gymhyllan är på plats!

14 kommentarer Lägg till din

 1. Gud vad skönt att bara göra ingenting nu, gör det med gott samvete! Min hjärna svämmar över av saker, jag stänger av totalt. Har sovit i två timmar till och drömt stressdrömmar om att jag gått upp, klätt på mig morgonrock, gått iväg till jobbet och varit allmänt förvirrad. MER förvirrad än i vanliga fall ;-). Nu laddar jag för träning med lite mellanmål och kaffe. Eller rättare sagt – mellanmål I kaffet :-).

  1. fokuseradenergi skriver:

   Ledsen för dig, Beata.. Jag gör en post it lapp för varje sak som ska göras och imorse var hela köksbänken full av lappar. Fick hjärtklappning, men maken och jag har kört stenhårt mellan 9.30 tills nu och lyckats beta av allt MEN vi har ingen gullunge heller.. Han är hos pappa till måndag. Nu ska jag äta lättostkaka med bär och kesella + cappuccino. Superhungrig. Kramisar!!!!!!!!

 2. mdotter skriver:

  Mä! Ett eget gym hemma är INTE fy skam! =)

 3. AmandaP skriver:

  Vilket fint gym du har 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Amanda och Mdotter:)

 4. stepup2fitness skriver:

  Bra jobbat Lotta! Måste kännas skönt att vara klar med allt. Inte jag 😦 Städat ut julen, tvättar, veckoplanerar, ska försöka hinna handla… du förstår.
  Gillar din bänk 😉 Är du nöjd med den? Vi är mkt nöjda 🙂
  Nä nu måste jag fortsätta….
  KRAM!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Betty! Förstår att du gillar bänken, den är jättebra. Min gamla var lite ”bekvämare” och längre men tog mer plats också. Jag fick den i julklapp av maken:-) Kör på nu så du blir klar!! Massor med kramar!

 5. Annie skriver:

  En sådan dag har jag också haft idag, fullt upp tills nu. En liten paus och så kör jag igång igen så jag kan ha lördagkvällen fri.

  Smått avundsjuk på ditt fina gym!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Annie 🙂 Skönt att ha lite saker när man tränar hemma:-)

 6. Emma L skriver:

  Vad härligt med städat och klart. Älskar att pricka av saker. Idag gör jag dock ingenting. Blir bara bortskämd – varför har du säkert läst i min blogg. 😉

  Ha det gott. Kram

 7. Ann-Louise skriver:

  Vilket fint gym! Och mycket du har hunnit med idag 🙂
  Själv har jag ”bara” dammsugit, plockat bort julen från sovrummet (älskar min vita gran i vardagsrummet, den får stå kvar ett tag till!) varit på bio med Liten, tränat och byggt lego med Liten. Men en helt ok dag det med 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det låter jättebra, Ann-Louise:-) Hemmafix och tid med gullunge:-) Njut av kvällen!

 8. Maria S skriver:

  Åhhhhh, vilket fint gym du har 🙂 En fråga, vad har du för matta? den ser väldigt bra ut, i mitt gym är det betonggolv och det blir så kallt. Skulle vara skönt med en bra matta.

  Vad skönt att få allt gjort, jag är nöjd med matsedel, handlat och lite annat fix och trix här hemma. Imorrn är det dax att lägga upp träningsprogram för veckan. Då börjar vardagen igen, inte så sugen faktiskt men det blir bra när det väl är igång. Nu ska två godingar isäng sen blir det Gladiatorerna.
  Ha en fin lördag!
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Maria!! Mitt golv är köpt som pusselbitar på Stadium men det finns ex på http://www.spartantraining.se. Det är ett kanongolv men om du gör ex mountainclimbers så lägger jag yogamattan ovanpå så att golvet inte klickar ur och glider isär. Härligt jobbat idag med allt fix och trix.. kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s