Feedback och input önskas

Jag vill alltså träna mer rygg och axlar när jag blir bra igen. Jag kan endast träna hemma och även om jag har mycket rolig utrustning så undrar jag ifall jag behöver komplettera? Jag vill verkligen kunna köra latsdrag mm.

Vad tror ni om denna? Har ni någon erfarenhet av liknande?

9 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Den verkar ju bra. Tar ingen plats i alla fall 😉 Jag tränar också bara hemma, men har inte alls så mycket utrustning som du. Har en stor boll, kettlebells., hantlar och en dipstation. Dipstation skaffade jag mig nyligen. Gör mycket bodyrockpass och där används den ju endel. Tycker själv att reverse push ups på den tar bra på ryggen. Nu vill jag skaffa mig en medicinboll. Blev sugen på ditt magpass 🙂
  Tack för en bra blogg. Har läst en tid men inte kommenterat tidigare. Hänger också på många bloggar som du, Olga, Beata, bodycomf….
  Hälsningar från Finland

  1. fokuseradenergi skriver:

   Terve Pia 🙂 Roligt att du hittat hit! Jag tror att jag sett dina kommentarer hos Beata. När min axel är hel igen så ska jag frossa i övningar på min Bodypress dipbar 🙂 Ha det härligt!!

 2. Trillingnöten skriver:

  Vilken grej! Jag gillar! 🙂 Har aldrig testat nåt sånt, men skulle tro att den är bra. Verkar som man kan göra många övningar med den! Jag drömmer om ett riktigt gym hemma. Tänk vilken lyx 🙂

 3. Ser cool ut men jag har ingen aning om vad man gör med den. Om man drar ut snörena kanske man kan hänga tvätt på?! 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hahahaha:-) Jag ser tonvis av övningar för denna:-)

 4. Elgot skriver:

  Du, vilken grej!
  Ser verkligen kanonbra ut, men som alltid så skulle man vilja känna lite på den innan man uttalar sig säkert. Det ser ut som att den är baserad på gummiband? I så fall är ju nackdelen att motståndet inte är lika tungt i hela rörelseomfånget, men man kan inte få allt i en och samma mackapär.

  Kram på dig!

  1. Hej Elgot! Jag skulle sååå gärna vilja få in ett multigym med hela midivitten men jag har utrymmes-utmaningar och i princip så får jag nog bara plats med en liknande denna 😦 Jag fyller år snart och har önskat mig lite roligt till gymmet, vi får se vad som händer 🙂 Kram och tack för att du tog dig tid att ge feedback!

 5. Elgot skriver:

  Jag förstår dig till fullo! Multigym gör sig inte riktigt bredvid matsalsbordet 😉
  Med den här grejen kommer du ju i alla fall att komma åt ryggen, det kan inte vara dåligt!

  1. Jag har ju ett gym (dedicerat rum hemma) men det är ju inte lika stort som ett gym-gym om du förstår.. Med alla saker som är där så börjar det bli lite fullt och då mellanlagrar jag ju ändå saker i sportförrådet.. 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s