Färdigtränad!

Nu har jag gjort mitt steady state cardio pass och är klar för idag 🙂

Som  ni ser på pulskurvan så var det svårt att få upp pulsen. Jag hade 70 i puls när jag startade klockan. Testet  är  att starta träningen försiktigt och hålla sig först under 100 i puls i 2 min, mellan 100-130 i puls i 2 min och avsluta med över 130 i puls i 1 minut. Sedan är pulsen synkad och klar, idag var jag på normalnivåer säger anden i klockan.

2 kommentarer Lägg till din

  1. stepup2fitness skriver:

    Har missat detta inlägg… det kom ju inget mail, konstigt.
    Bra jobbat och jag gillar anden i din klocka 😉
    Sov gott vännen!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s