12 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Men SLUTA visa underbara Dolce&Gabbana-väskor och dbrand-jeans och allt vad det är, jag går i KONKURS!!

  😀

  1. 🙂 Hahaha, visst är den fin?

   1. Underbar… Du är nu inte bara min personliga tränare, personliga utvecklare, jobbcoach utan också personal shopper. Okej?

 2. redefined2012 skriver:

  en perfekt sluka allt väska ska också vara fin:)

 3. stepup2fitness skriver:

  Den slog min konsum påse 😉

 4. bodycomf skriver:

  Slog garanterat min ”dagens lunch-väska” också. Och jag tyckte att dina mellisar var oerhört små och genomtänkta ändå! Själv hade jag Shakern med aminosyror och en laddning pulver till efter passet, en frozzypack med keso/kesella, en liten burk müsli, två lowcarbmackor med skinka & mandelsmör, en matlåda, en låda med sallad till lunchen och lite extra protein i form av skinka, ett äpple, en liten burk nötter, en burk kesella och en flaska funlight (som jag lämnade på jobbet så det finns till kesellan). Och du tyckte du hade mycket?! 😉

 5. Hahaha, Helena! Du slog mig 🙂 Fantastisk packning! Kram

 6. Jag vill gääärna bli din personal shopper, Beata:-) När kör vi? 🙂 kraaaam!

 7. jonecca skriver:

  åh för allas vetskap, den här kvinnan har sjukt mkt snygga kläder och väskor, to die for! Jag är lycklig som får njuta av allt ögongodis! snygg lunchbag måste jag säga D&G hej och hå. Själv packar jag alla lådor i en brun pappkasse från Delins saluhall i valbo, lyx i annan bemärkelse iofs :o) KRAM

  1. Delins är det BÄSTA som finns!! Ersätter alla handväskor ANY day of the week! kram

 8. Elgot skriver:

  Jag gillar din mellisväska, skulle kunna tänka mig att ha den som vanlig handväska, faktiskt. 😉 Verkligen jättefin!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s