Redcord eller tortyrredskap?

Hej!

Några har vid olika tillfällen frågat om redcord. Mer info finns på http://www.redcord.se.

Man kan ha det köra rehab/sjukgymnastik, träna gymnastik eller styrka och smidighet 🙂 När jag fyllde 40 år för nästan 2 år sedan så fick jag ett PT pass i 2 timmar i redcord och jag kunde inte ens sitta vid middagen på kvällen.. HELT slut!

9 kommentarer Lägg till din

 1. jonecca skriver:

  Men lotta, jag måste vara senil som en gammal nucka… här sitter jag och tjatar om att jag borde prova dessa tortyrremmar men vet inte vart… hahaha du har ju… du får visa mig någon gång, ser lite livsfarligt ut men på bilderna ser det ju smidigt och lätt ut när ni kör. Jag kommer väl att trassla in mig i selarna och bli hängandes där tills maken kommer och frågar efter mig :o)

  T var in snabbt och sa hej men Danne körde ut honom snabbt som tusan (tog en sekund typ) och sa att han inte fick komma in för Olivia har spytt idag. Bara så att du vet, hoppas han inte blev ledsen för vi ÄLSKAR när han kommer över och vill mysa med oss. Men vi vill inte smitta gullungen, jag hade inte hunnit hem från jobbet då så Danne berättade för mig att han hade dåligt samvete för att han ”kört” ut stackarn.

  KRAM och heja, nu får du träna med dubbel kämparglöd för jag har inte tid att köra själv mitt i all sjukdom och med en gubbe som jobbar… heja heja heja!

  1. Tack Rebecca, jag har förklarat för Timothy nu 🙂 Han ääälskar ju att vara hos er:-) Bilderna är från Göranssonska arenan på min 40 års dag, så hemma är det ju bara en redcord ställning:-) Det är nog bra att du får vila lite:-) MASSOR MED KRAMAR!!!!!!!!

 2. Trillingnöten skriver:

  OMG! Blir ju rädd 🙂 och nyfiken så klart!

  1. Betty hade jättebra inlägg om TRX, hon är kanon på det! Dessa bilder är från 2 timmar med PT och det var galet hårt.. Systrarna Kallur körde passet före oss:-) kram!

 3. stepup2fitness skriver:

  Spännande Lotta! Vad tränar de liggande övingarna, rehab kanske??
  Ha en bra dag vännen!!! ( tittar in snart igen – väntar ju på dagens ;))

  1. Jag fick ju köra igenom ALLT det passet och det var någon stretchövning, minns inte riktigt 🙂 kraaam!

 4. Elgot skriver:

  Oh, hjälp vad spännande! Värsta Matrix-träningen =)
  När jag blir stor vill jag också ha tuffa saker hemma!
  Kram.

 5. SuperSHEro skriver:

  Redcord.. är det som trx? Vad är skillnaden?

  1. Olika system, skulle jag gissa. Redcord fanns tidigare (tror jag) än de andra men de var dyra och fanns bara hos sjukgymnaster och liknande, sedan gjorde de lite billigare varianter men det då hade redan TRX mfl kommit. Jag har uppfattat det som att det finns fler tillbehör mm till redcord. TRX eller redcord är nog mer än smaksak, eller att jag köpte det för länge sedan och då fanns inga alternativ:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s