Måndag

God morgon!

Sovit gott? Idag var det stretch på scchemat.  Dubbel espresso och stort glas vatten och sedan in i gymmet med tjocka kläder… trött och frusen. Jag ställde min Gymboss på 25 st 1-minuters intervaller och körde:

Uppmjukande ”Good morning stretch” (som du sträcker på dig när du vaknar)
Olika nackstretch 4 st
Yoga Hunden alternerande (upward och downward dog – vet inte vad de heter på svenska…) i 3-4 minuter
Grodan
Stretch av framsida lår stående på ena knät
Baksida lår på samma sätt
Stretcha ut rumpan sittande med benen i kors och ta knät emot dig och titta bakåt
Plogen
Vadstretch i hunden
Stå bredbent och koppla ihop händerna bakom  ryggen, luta dig fram och låt armarna falla framåt

Jag gjorden några övningar till men hinner inte hitta orden till dem Mitt stretchspråk är uppenbarligen mycket begränsat vid den här tiden på morgonen 🙂

Nu blir det frukost och sedan tåg till Stockholm.

Vad händer hos er idag? Kram!

7 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Vilken härlig morgon! Kanske skulle börja varje måndag så? Det vore väl nåt! I och för sig har jag ju min utmaning i februari att yoga varje dag. Inte en timme, men 15-20 minuter i alla fall. Det ska bli spännande! Ha en bra måndag!

 2. Beatatjata skriver:

  Stående och liggande hund, eller nåt sånt va?!

  Sovit gott, ändå trött. Och väldigt godissugen. Och trött. Och godissugen. Välkommen pms…

 3. stepup2fitness skriver:

  God morgon bästa Lotta!! Vilken härlig start på dagen och veckan. Jag är fortfarande utan blogg 😦 Tränar gör jag i em och nu snart iväg till nytt dagis. Har en händelserik vecka framför mig! Ha en toppendag! Kram!

  1. Jag har BETTY ABSTINENS!! Jättejobbigt att vara utan din blogg:-(, måste dock vara ännu värre för dig? Tänker på dig och önskar dig härlig dag! Bamsekramar!!!

 4. Jag var jättesugen på godis torsdag-lördag och funderade på vad jag gjort annorlunda och insåg att jag missat en rutin i min vitaminmorgonrutin.. Tror det heter ALA? Återkommer! Kramisar!

 5. Jessica skriver:

  Härlig morgon! 🙂 Ser fram emot en liknande morgon innan veckan är slut (väntar fortfarande ut sjukdom). Och vilken urgullig katt! Haha, är en riktig katt-människa så jag kunde inte låta bli att lägga märke till den 😉

 6. Maria S skriver:

  Hej, brukar hämta barn men idag fick jag lämna och de sov till 7 så jag fick sovmorgon. Men jag hinner inte läsa bloggar då 😉 här blev det 30 min ben innan lunchen. 3 cirklar med 3 övningar i varje, skönt för nu ikväll väntar ett pass på hästryggen 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s