Tuff Tuff Tåget

Sitter på tåget hem. Tacksam för alla härliga människor jag får träffa på dagarna. Fick tag på kiropraktorn och jag har tid imorgon. Kanske han kan knäcka rätt den här underbara härliga kroppen inklusive käkar så att jag kan må bättre sedan ?  🙂

När jag kommer hem så är gullungen där och jag hoppas hoppas att jag kan tigga till mig en massage av honom 🙂 Jag har kvar (om jag minns rätt) 2-3 ryggmassage, 5 fotpill, 3 promenader och 5 ggr ”inte skrämma mamma på 2 veckor” från hans frikostiga presentkort i julas.

Imorgon är det träning ben/rumpa och jag vill Vill VILL vara pigg och glad och köra HÅRT! Jag vill känna mig GALET STARK, lyfta tungt och springa snabba intervaller och vara HELT SLUT efteråt, ligga flämtande och till sist kravla mig upp till köket för mat 🙂 Vad tror ni? Bra plan?

7 kommentarer Lägg till din

 1. Carolina skriver:

  Love it! Tror att du kommer att klara det galant, som vanligt 😉 Tack för idag! Puss

 2. Tina skriver:

  Det fixar du galant!
  Hoppas att du kiropraktorn kan hjälpa dig.
  Kramiz

 3. Haha, bra plan. Det önskar jag för dig 🙂

 4. StepUp 2 Fitness skriver:

  Mycket bra plan!! Hoppas du kan allt det där imorgon 🙂 KRAM!

 5. HelenaE skriver:

  Jag håller tummarna så hårt ja bara kan för att du får vakna pigg och utan huvudvärk imorn!! 🙂

 6. Louise skriver:

  Låter som en bra plan!
  Har tänkt prova dina HIIT pass men hittar dem inte, har för mig att du hade ett gäng som du varvade med. Behöver skaka om!
  I lördags gjorde jag första delen av Boråsklassikern, 2 mil på längdskidor. Mitt mål var att klara det på 2 1/2 h, gjorde det på 2 h 15 min. Kul!
  Kram på dig

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s