Andra passet – check

Istället för steady state cardio så blev det 45 minuter bergsklättring med fettförbrännare-puls på crosstrainern framför Biggest Loser Australia och sedan Biggest Loser USA The season of no excuses. Mysigt, skönt, hjärndöd träning och nu blir det ÄNTLIGEN dusch och hårtvättning. Snart kommer främmande. Jag funderar på hur annorlunda jag verkar om jag äter kesella med äpple till mellis, jag vill mycket hellre parta till på jordnötter och popcorn ikväll än att äta något för att verka social på eftermiddagen? Hmmm, jag återkommer i frågan:-)

Kramisar!

3 kommentarer Lägg till din

  1. HelenaE skriver:

    Shit vad bra! Redan två pass avklarade och ändå en lång lördag framför dig!! Jag har klarat av crossfit, puh..! Nu pulkabacken, antagligen ännu mer puh… 😉 Hoppas det blev en mysig kesellafika?!

    1. Japp, jag körde kesella och päron och smakade på minibit av chokladtårtan:-) Ska gå och läsa hos dig nu:-) Kram!

  2. Therese skriver:

    Ha en mysig lördagkväll!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s