Lördag morgon

Trött och seg men beslutsam! Ben/rumpa/mage på schemat idag.

Jag tänkte börja med att summera gårdagen först, jättevackra enkla  och korta naglar.  Jag åkte till fel massagetjej (hade blandat ihop det) så jag fick köra en bit till och komma lite sent. Det var ingen skön massage men många muskelknutar ångrade nog att de valt denna kroppen. När jag kom ut därifrån var klockan 18.20 och jag var HELT SLUT. Jag ringde maken som var ännu tröttare så jag stannade vid saluhallen och köpte färskt surdegsbröd, delikatess salami, superstark ost och några 98% kött-chili-korvar.  Vi grillade korvarna i elgrillen och dukade upp framför brasan i vardagsrummet och körde filmmys med enkel och snabb middag. Mycket gott, rimligt många kalorier och helt ok. För att inte äta bröd hela natten så frös jag in resterande brödet på studs, för bröd är min största svaghet… Brödoholic – thats me… På mitt skrivbord när jag kom hem var det ett hemmagjort dubbelkort från Gullungen ”I love you, Mom” – Wow, snacka om bästa presenten!!.

Nu efter träningen så har Rut dammsugit, jag har stöttat gullungen i tårtbakningen, bakat bärpaj, gjort kyckling i ugn för framtida luncher mm (ekologisk kyckling från Ockelbo – galet bra, har även köpt 2 st hela som ska ugnstekas imorgon…) . Maken stekte amerikanska pannkakor till frukost som fick sällskap av en chokladproteinshake efter passet.

Tillbaka till träningen! Fullt fokus på enskilda övningar, skriva upp antal och repetitioner och tider (på ex plankan) Ni ser rubbet nedan.

Jag är lite för sliten efter maratonhuvudvärksisnart14dagar för att kunna summera  kosten riktigt. Jag har nu ändrat kosten i 12 dagar, tror jag. Jag känner mig lite mer muskulös/hårdare men samtidigt också som om jag är lite mulligare/mer underhudsfett. Kanske inte så förvånansvärd kombination men jag behöver nog hålla ut i någon månad för att utvärdera..

Jag har ett pass kvar  idag, steady state, och jag behöver få in det FÖRE vi får främmande för efter lär jag inte orka. Så snart blir det in i gymmet igen, sedan en tupplur tror jag.. såå trött!

Hur går det för er! Kramisar!!!!

Programmet idag:

Squat mot vägg med pilatesboll bakom ryggen med kettlebell i handen

Deadlift på ett ben med kettlebell i handen (draken?)

Deadlift med kettlebell

Squat med kettlebell

Utfall med sandbag i famnen

Spark i XC för utsida lår

Spark i XC för insida lår

Russian Twist med kettlebell

Stående magövning med kettlebell i handen –upp och ner och sedan byt sida

Bodypress dipbar – upp med knäna rakt

Plankan 3 ggr

Fällkniv med fötterna i redcord raka

Fällkniv med fötterna i redcord åt sidan

 Samtliga övningar maxat med så många rep jag kan eller så lång tid jag kan med viss vikt.

13 kommentarer Lägg till din

 1. ettdussinpannor skriver:

  Fick också massage igår =) (Fast hemma=)

 2. Tina skriver:

  Go’morron Lotta!
  Vilka snygga naglar 
  Jag har kört 3 rundor med Bob Harpers corepass, fick ta en längre paus efter 2. Men jag är stolt över att jag följde min plan på 3. Jag körde även 2 tabita varv med jumping jacks. Sen blev det din proteinpannkakor och muffins bak. Sonens lag har hyrt simhallen så det blir match, bad med egen fika och sen tacobuffe.
  Ha en trevlig em med dina vänner 
  Gullig son du har 

  1. 3 rundor! Tufft:-) Låter som en underbar dag, Tina:-) Hoppas att du har det kanon! Kram

 3. Fina naglar, fina du! Också väldigt trött, vaknade tidigt trots att det är min sovmorgon och sen fanns inte tid att somna om, simskola. Nu är jag mör men måste ladda om för att storhandla mat inför göteborgsinvasionen. Har redan planerat in min favvo proteinlatten och jordnötssmöret till mellanmål sen, jag hinner med en stund i soffan med en tidning om vi är effektiva nu :-). Kram!

  1. Halloj Beata! Finurlar på hur jag ska få till proteinlatten m kaffemaskinen men nu är mjölken slut också… Hoppas att du har det vilsamt, härligt, varmt och bra:-) Massor med kramar!

 4. StepUp 2 Fitness skriver:

  Fina naglar du har fått. Nu är jag också klar med träning, planering och allt annat fix här hemma. Nu tar vi helg och umgås med fina vänner.
  Blev riktigt nyfiken på din nya kost, när jag läser allt som har hänt med din kropp sen du började…hoppas du orkar berätta snart.
  Trevlig lördag till er, ha så mysigt!! Kramisar!

  1. kram Betty! Hoppas att kompismiddagen är underbar!! Kramisar!

 5. Mila10 skriver:

  Hej! Har hittat till din blogg via Olga. Har PT online med henne just nu =D Vill fråga dig om din XC är bra? Recension vore toppen då jag skulle vilja ha nått liknande hemma! Tack för en bra blogg!!

  1. Hej Mila10! Trevligt att du hittat hit:.) Jag vet inte riktigt vart du är och vart du vill och planen? Jag köpte XC för att jag ville träna mer armar och rygg ex latsdrag men hade inte plats för sådan utrustning hemma. Jag har redan hantlar, skivstång, kb mm (Sök på hemmagym under Konkreta tips så får du se rubbet) Jag är jättenöjd min XC men tror och hoppas att jag växer ur den i starkhet:-) men det dröjer nog ett tag.. Berätta mer så svarar jag kanske bättre:-) Kram!

 6. Jessica skriver:

  Supersnygga naglar! Det första jag kommer göra när jag kommit fram till Boston, dra med svärmor på mani/pedi 🙂

  Har beställt pilatesboll för billig peng på e
  Internet, ser fram emot ett skönt mage/ ben pass när sen kommer!

  Hoppas du får en skön dag i gott sällskap! Och jag hade nog kört det mellis jag själv var sugen på. Social kan man vara ändå 🙂

 7. Sant Jessica. Det som kändes lite dumt är att jag bjöd på tårta, paj och grädde mm men inte åt själv men det gick bra, De är vana vid mig:-) Hoppas att du blir supernöjd med bollen! Hoppas att du har det superbra! Kram!

 8. Emma L skriver:

  Fina naglar! Hoppas din huvudvärk har släppt helt nu. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s