Namaste girls!

Godmorgon!

Vaknade till en lite bättre dag idag! 🙂 Jag har vilodag idag men för att mjuka upp kroppen så bestämde jag mig för lugn morgonyoga.

Jag körde Yogaworks AM (morgon) yoga i 40 minuter och kroppen/själen blev så lugn och så mjuk (så mjuk den kan vara när den är spänd av olika anledningar) Efter avslappningen i slutet så var jag så rörd av någon anledning att jag nästan grät en skvätt? Nyttigt att landa i kropp och själ före dagen startar! Soooo Namaste Girls!

Nu har jag ätit min älskade mans grötplättar (Innehåll: 1 dl fiberhavregryn, 2dl vatten, (micras) sedan 3 äggvitor och 1 tsk krossadelinfrön) JÄTTEGOTT!

Nu blir det jobb från hemmakontoret med lunch paus för nageltid och jag avslutar dagen och startar helgen med 90 min massage ikväll före middagen. Det blir thaimassage och jag hoppas att hon kan få bort alla muskelknutar.

Ikväll ska gullungen baka tårtbottnar för fikat imorgon och då kanske jag bakar lite nyttiga kakor, jag har en ny idé 🙂

Hoppas att ni mår bra? Vad händer hos er? Kramisar!

23 kommentarer Lägg till din

 1. Karin skriver:

  Underbart med massage! Underbar start inför helgen. Såg att det fanns lediga massagetider på jobbet idag men precis när jag har möten inbokade… Jobba lugnt och njut av helgen =)

  1. Samma lika, Karin! Hoppas att fick ett oväntat massagebesök ändå:-)

 2. Tina skriver:

  Vad skönt det låter med både yoga och massage . Hoppas vi får se dina snygga naglar.
  Jag jobbar tyvärr länge men sen tänkte jag förhoppningsvis prova Beatas pizza om jag nu hittar fiberhusk.
  Ha en bra dag!

  1. Godmorgon Tina! Fiberhusk finns i hälsokostaffären ex Life 🙂 Kram!! Ha en härlig dag!!!

   1. StepUp 2 Fitness skriver:

    Även Maxi har! I Växjö i alla fall!

   2. Tina skriver:

    Tack för snabbt svar!
    Pizzan blev kanon 

    Ha en skön kväll och lycka till med baket 

 3. StepUp 2 Fitness skriver:

  Namaste! Otroligt vacker hälsning – ”När du är på den platsen i dig där allt är sant och jag är på den platsen i mig, då är vi båda en.” Bara det ger mig lugn!!!
  Hoppas du får en fortsatt härlig dag!! Stor kram!

  1. Wow vad fint Betty, det visste inte jag… Tack!! Puss och kram!

 4. HelenaE skriver:

  Nytt kakrecept?! Ge oss!!! 🙂

  1. Of Course Helena, om jag är pigg efter massage så blir det bakning:-)

 5. Trillingnöten skriver:

  Vad skönt med avslappnande yoga! Måste nog köra en sån i helgen jag också! Det var så länge sen. Dock tycker jag att den träning jag gör nu gör min kropp mjukare! Det är härligt 🙂 Ser fram emot nya recept från dig i helgen! Kram!

  1. Häftigt Trillis, Jag är inte mjuk ALLS, så jag har förbättringspotential:) Kramis

 6. Ann-Louise (N) skriver:

  Glad att du mår bättre!!! Jag är otroligt stel på morgonen, vet inte om jag skulle fixa yoga. Men jag kanske ska prova, jag trodde ju inte att jag skulle fixa morgonträning heller och det går ju faktiskt bara bättre och bättre. Imorse kom jag upp 05.40 🙂
  Skönt (?) med massage, hade hoppats på en drop-in tid igår men då var det stängt… får vänta till nästa vecka. SKA ringa idag och boka tid.
  Hoppas bakningen går bra, förhoppningsvis kommer recept?! Här blir det ”onyttiga” kakor men jag ska oxå göra proteinbollar (Olgas) tänkte jag, de är snart slut. Kramar!

  1. Hej A-L! Första delen av passet så är jag stel som få men det är utformat för att ”väcka” kroppen och det är jättemysigt sätt att starta dagen på. Baka på och njut! Mitt recept kommer så fort jag har bakat OM det är gott:-) Massor med kramar!

 7. Maria S skriver:

  Härlig start du fick idag och vilken härlig avslutning med massage 🙂 jag vabbar med förkyld dotter, inte så farligt sjuk men tillräckligt för att vara hemma. Jag körde ett pass medan hon kollade film. Blev rygg, triceps och mage. Hade tänkt köra det på gymmet på jobbet så fick ändra om lite. Skönt att vara klar 🙂

  Njut av din dag! Kram

  1. Härligt med träningen, Maria. Då startar din helg typ NU?:-) Njut!!!! Kram

 8. Jessica skriver:

  Jag glömde ge dig länken förut när jag pratade om 21 day challenge med Yoga Journal: http://www.yogajournal.com/21daychallenge/beginner_weekone/?utm_source=YogaChallenge&utm_medium=newsletter&utm_campaign=YogaChallenge

  Det finns så mycket där, jag är riktigt nöjd. Igår blev det ”Shoulder opener” – precis vad en datorsittande människa som jag behöver! 🙂 Idag blev det ”Hip openers” – mitt absolut stelaste område. Jag kan liksom inte fälla ihop mig över huvudtaget, haha! Men nyttigt! Och perfekt att börja dagen med!

  Åh vad avundsjuk jag blir på både naglar och massage! Guuud vad skönt! 😀

  Namaste!

  1. Tack, jag ska hasta dit genast, Jessica:-) Kram!!

 9. Pia skriver:

  Jag borde strecha kroppen mera. Och beställa tid till min massör, hon är himla bra. På eftermiddag/kväll blir det dagens bodyrockpass. Var ett roligt pass upplagt i pyramid. Först gör man 10 reps av alla övningar, sen 9 och ner till 1. Bakåt utfall, tricep push ups, rodd, reverse pull ups på dipbaren. Sen blir det mys med mörk choklad och rödvin. Ha en skön helg!

 10. Det lät spännande Pia, måste gå och kolla om jag hittar det på Bodyrock:-) Njut av fredagsmys! Kram

 11. Läser ikapp!
  Låter som en underbar dag, yoga med gråt (me like!), nagelfix, massage… Hoppas nu att både kropp och själ är uppmjukad och underbar och att du får lindring från huvudvärk och andra spänningar. Förhoppningsvis njuter du i soffan nu och laddar för pannkakor imorgon bitti. Jag tror det får bli stor pannkaksfrukost på söndag, innan jag skickar iväg ett jättegäng till skidbacken (och själv går loss på kettlebellsen). Imorgon håller jag mig fram till kvällen så får det bli lite förskjutna fria måltider lördag kväll – söndag middag, typ. Balans, anpassning, life à la Beatatjata ;-).
  KRAM fina du!!
  (några film eller serie-tips för tillfället? Känner mig helt efter, veckorna bara flyger fram och jag har miljoner saker i huvudet. Hiinner varken läsa, blogga, se på tv eller film eller läsa bloggar eller prata med min man så mycket som jag skulle behöva :-))

  1. Hej Härliga Bästa Beata! Det blev fri måltid idag, helt oplanerat. HELT FÄRDIG efter 90 min massage och nu ligger vi i soffan. kraaaam!
   Filmer:
   Twilight filmen, inte så bra gjord men jag ville ändå se den.
   The Double – förvånsvärt bra.
   The girl with the dragon tattoo – bättre än svenska filmen
   The big year – mysig rolig
   The Hunter – ganska bra
   In time – speciell och tankeväckande SCI FI film
   Killer Elite – Ok thriller
   Drive – kollade vi inte klart på
   Horrible bosses – skrattig film
   Contagion – läskig bra film
   Trespasser – Vet inte vad jag tycker
   Moneyball – bra drama
   Jägarna 2 – bra och norrländskt läskig
   Margin call – bra drama och mycket verklighet att tänka igenom

   Bra Serier:
   Sons of Anarchy
   Greys
   Good Wife
   Deadwood
   Battlestar galactica
   Big Love
   Damages
   Game of thrones
   Homeland
   Necessary Roughness
   Rome
   Ringer är ok inte jättebra
   Private Practice gillar jag
   Army wives gillar jag
   Dollhouse var bra i början
   The event

 12. maria mollstedt skriver:

  Låter som en alldeles underbar start på dagen 🙂 Härligt att du mår bättre!
  Apropå massage och muskelknutar – har du testat riktig idrottsmassage ngn gång? Själva behandlingen är inte på ngt sätt skön men den hjälper verkligen. Inför tävlingen testade jag själv på detta, massören en otroligt duktig man som turnerade med J-O Waldner då det begav sig. Jag blev både starkare och vigare redan efter första behandlingen och separationen på benmuskulaturen var grym 😉

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s