Torsdag

Godmorgon bloggisar!

Mår lite bättre idag, kanske helt frisk imorgon? 🙂 Lets hope so!

Jag har yogat i 20 minuter i mörkt gym nu på morgonen och stretchat och väckt min kropp. Nu blir det jobb från hemmakontoret och sedan kiropraktor på lunchen och sedan hemmajobb igen. Ikväll är det veckohandling och det är tur för kylskåpet är helt tömt på  grönsaker… Jag kommer att få trolla fram en lunch idag 🙂 Frukosten idag är havregrynsgröt, 1/2 proteinshake + vitaminer och stoooor mugg grönt te.

Här händer inte så mycket roligt med andra ord. Vad händer hos er? Kram!

18 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Livet rullar på och det är ju skönt 🙂 Tyvärr måste jag meddela att jag hoppar av Vasaloppsutmaningen! Maken åker till NYC på kvällen samma söndag och det känns inte bra att träna i flera timmar istället för att umgås. Vi kommer ju inte att ses på över tre månader…jag får fixa en egen utmaning i sommar när jag befinner mig på semester i New York istället 🙂

  1. Det förstår jag till 100%, Trillis!!! Klart du ska vara med maken! Det finns utmaningar hela tiden:) Massor med kramar!!

 2. beatatjata skriver:

  Kram på dig kära du! Hoppas du blir frisk idag! Ät om du är hungrig, du vet vad Olga säger :-). Jag är lite trött och sliten i huvudet, behöver helg och landa och strukturera upp mitt liv lite, det blir lite upp och ner med sportlov och besök, ligger efter med mina vardagliga rutiner och allt. Men ge mig några dagar så är jag on top of things igen! Kram!

  1. Jag äter och äter och äter:-) Helt galet mycket, äter jag, så att ni inte tror att jag går på någon svältdiet.. Hoppas att du får en härlig dag! Kram

 3. Ann-Louise (N) skriver:

  Så bra att du känner dig piggare!
  Idag är det kalas för Liten, hon fyller 7 år idag. Tiden går tydligen vääääldigt fort. Om jag hinner ska jag baka dina kakor 🙂 De ser jättegoda ut. Kram!

  1. 7 år!:-) Wow:-) Sto tjej! Hoppas att ni får en härlig dag, kramisar! PS Om ni vill ha dem extra goda för kalas så hade jag nog lagt i lite mer sött och lite mer salt.. jag tycker att dessa var bra bakade för att äta utan dåligt samvete:-)

 4. Jessica skriver:

  skönt att du mår bättre och har fått en härlig start på dagen! 🙂

  1. Tack Jessica! En natt med Nyquil är da shit:-) kram

   1. Jessica skriver:

    Åh, har aldrig vågat prova faktiskt! Har hört så många skräckvisioner av folk som inte alls mått bra. Men du tycker det funkar bra alltså??

    1. Jag går till kiropraktor ca 4-6 vecka efter olyckan. Jag har dock varit hos jättedåliga sådana förr men Torbjörn som jag går till är fantastisk.. Kram

 5. AmandaP skriver:

  Skönt att det går åt rätt håll!
  Körde mina föräldrar till tåget i morse, där de ska vidare till flygplatsen som bär dem till Thailanda, inte alls avis!
  Jag kommer ta en promenad i det fina vädret, sen blir det styrketräning för triceps, biceps och mage.
  Ha en bra dag.

  1. Thailand! ÅHHHH! Precis vad jag behöver:-) Hörde från grannen att det bara är 16 grader varmt på Gran Canaria, det bådar inte gott för vår resa om några veckor. Vi får nog packa för hiking och utflykter hela dagarna.. Kramisar!

 6. Anna B skriver:

  Skönt att du är piggare! Idag är det resedag nr 2 av 2. Igår swischade jag och kidsen förbi Gävle med tåget påväg till mina föräldrar och nu på morgonen har. Vi ”flygit flygplan” och är strax hos gammelmomor. Mys med släkten hela långa helgen. Troligen minimalt med träning och en hel del good-enough-beslut med maten. Nåväl, mysigt ska det bli i alla fall även om det är utmattande att resa själv med två små. Kram

  1. Hoppas att ni får superhärligt Anna 🙂 En gång överraskade jag och maken hans syster när de åkte tåg från Sthlm till Östersund med att kliva på och ge dem färdkost i Gävle:-) Hade bakat bröd, nybryggt kaffe och massor av hemmagjorda kakor mm:-) Det var roligt:-) kram och njut!

 7. Emma L skriver:

  Snart är du frisk. Jag har gymmat på morgonen – nytt grymt jobbigt pass från Olga (varvar cardio och cirkelträning). Idag är det bröllopsdag för mig och maken så vi ska köpa god hämtmat från en tapasrestaurang.

  Ha det så mysigt hemma.
  Kram

  1. Härligt Emma med morgonträning och grattis till så många härliga år med maken:-) Njut av er dag:-) Massor med kramar och mys!

 8. Skönt att du mår bättre!!! Jag har tyvärr inget roligt att rapportera 😉 Tränat, jobbar och ska försöka hinna med städning, tvätt, matplanering. Får besök i helgen och vill då helst inte behöva göra annat än umgås. Ha en bra dag vännen!! Kram.

 9. HelenaE skriver:

  Här ekar det också tomt på grönsaker men jag åker ju bort imorn och har fyllt kyl och frys med ‘familjemat’. När jag kommer hem blir det mer grönt och fint igen 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s