- 2 dl hackad sötmandel
- 2 dl hackade hasselnötter
- 1/2 dinkelmjöl
- 0,3 dl vaniljproteinpulver
- 2 nypor havsalt
- 1-2 msk sukrin
- 50 gram hackad mörk choklad 70%
- 1 msk kakao
- 1/2 tsk bakpulver
- 2 dl dinkelflingor
Bunke 2:
- 4-5 msk Kokosolja (uppvärmd lite så den blir flytande)
- 4 äggvitor
- 1 msk vatten
- 1 tsk agave honung
- (rör snabbt och finurligt för om kokosoljan kallnar så stelnar den, det ska inte ske före allt är mixat i kaksmeten)
Rör ihop båda delarna ordentligt. Klicka ut på plåt och grädda i ugn 200 grader i 12- 13 minuter.
Givetvis kan ni byta ut och greja som ni vill 🙂 Lite mer salt vore gott för mig, maken vill ha sötare 🙂
Du borde ta patent på dina recept, eller åtminstone sammanställa dem i kokboksformat.
Ser supergoda ut!
Kram, kram!
gott. hittar du på själv?
Jag ”uppfinner” själv:-) Ibland blir det bra och ibland sämre:-)