Choklad & nötkakor

Bunke 1:

  • 2 dl hackad sötmandel
  • 2 dl hackade hasselnötter
  • 1/2 dinkelmjöl
  • 0,3 dl vaniljproteinpulver
  • 2 nypor havsalt
  • 1-2 msk sukrin
  • 50 gram hackad mörk choklad 70%
  • 1 msk kakao
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 dl dinkelflingor

Bunke 2:

  • 4-5 msk Kokosolja (uppvärmd lite så den blir flytande)
  • 4 äggvitor
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk agave honung
  • (rör snabbt och finurligt för om kokosoljan kallnar så stelnar den, det ska inte ske före allt är mixat i kaksmeten)

Rör ihop båda delarna ordentligt. Klicka ut på plåt och grädda i ugn 200 grader i 12- 13 minuter.

Givetvis kan ni byta ut och greja som ni vill 🙂 Lite mer salt vore gott för mig, maken vill ha sötare 🙂

3 kommentarer Lägg till

  1. maria mollstedt skriver:

    Du borde ta patent på dina recept, eller åtminstone sammanställa dem i kokboksformat.
    Ser supergoda ut!

    Kram, kram!

  2. e skriver:

    gott. hittar du på själv?

    1. Jag ”uppfinner” själv:-) Ibland blir det bra och ibland sämre:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s