Bomber och granater!

Jag verkar bli mer sjuk än frisk ju mer tiden går.  Jag är inte så sjuk att jag inte fixar att sitta och jobba vid datorn, men prata gör JÄTTEONT och bihålorna känns som fotbollar i kinderna mm mm. Just nu känner jag mig ganska accepterande, så här är livet. Kylskåpet är fullt och det är ju faktiskt inget man dör av.. (tror jag:-) )

Axplock från veckohandlingen

 • 15 st kesella 1%
 • 5 st stora Keso mini
 • Fryst mango
 • Fryst tropiska frukter
 • Frysta 2,5 kg blåbär
 • Frysta 2,5 kg jordgubbar (Hello Kesella mys!!!)
 • Digestive och mörk choklad (Hallå Kesella smask på lördag)
 • Smaksatt vatten 3 sorter
 • 2 ENORMA kassar med grönsaker
 • 4 grapefrukt (tänker frossa så jag blir frisk fort)
 • 2 st 25-pack ägg
 • Frysta grönsaker perfekt till fisk
 • Frysta grönsaker perfekt till pasta

Roliga familjen har handlat:-) Maken har så klart fyllt på sitt Cola Zero förråd också.. Gullungen valde Ballerina med ngn chokladfyllning till lördagsgodis…

8 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise (N) skriver:

  Oj, låter som om det blir vila i morgon oxå.. Ingen bra idé att träna vid ev. bihåleinflammation. Hoppas du blir piggare till helgen!
  Hemma idag oxå med Liten, men i morgon blir det skola och jobb, hoppas jag. Hon är pigg nu i alla fall…
  Ha en bra kväll, ta det lugnt och krya på dig! Kramar!!!

 2. StepUp 2 Fitness skriver:

  Tråkigt att läsa vännen 😦 Hoppas det går över snart denna gång. Krya på dig kramar i massor!!!!

 3. Annie skriver:

  Krya på, hoppas du blir bättre snart!
  Veckohandlingen låter inte helt olik den jag brukar göra, massvis med gott!
  kram

 4. Maria S skriver:

  Ajdå, vad trist! Hoppas det är bättre imorrn. Kram

 5. Emma L skriver:

  Härligt att läsa om din veckohandling. Vad jag garvade då du skrev att ni handlat 15 st Kesella. Där ligger jag i lä. Svänger iofs förbi Lidl flera gånger i veckan för att handla deras kvarg så visst går det åt en hel del. Är tacksam att de kommer i 500 gram-förpackningar.

  Krya på dig. Hoppas du blir frisk fort efter att du preppat med grapefrukt etc.

  Kram

 6. Therese skriver:

  Hoppas du får sova gott i natt så du är pigg i morgon!! Nu har jag 3 klunkar kvar i mitt te och snart lägger jag mig. Kram Ps. har de inte stora kesellaförpackningar i din affär, om inte be de köpa hem….. ds.

  1. Jag köpte 3 stora och resten små MEN på Coop skiljer det inget på priset? Visst är det helt galet? ICA Maxi skiljer det ganska mycket.. Vet inte om det är en tankevurpa bara… Vanligtvis handlar vi alltid på ICA men idag var vi så trötta och vi bor väldigt nära Coop. Massor med kramar, hälsa gullpluttarna att de ska sova HELA natten:-)

 7. Jessica skriver:

  Härligt att ha ett fyllt kylskåp 🙂 tråkigt att höra att du inte mår så bra, hoppas det blir bättre snart, låter inte alls kul! Massor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s