Regnig lördag

Det regnar och är halt ute, vi har nog fått 50 änder som simmar där isen luckrats upp i vattnet. Det är nog ungefär det som har hänt här 🙂 Tänkte yoga lite på morgonen men jag har inte riktigt orken så jag lade ner det efter några minuter. Nu blir det proteinpannkakor till lördagsfrukost och sedan blir det nog en  lugn dag. Om jag orkar så ska jag jobba vidare på min inlämningsuppgift i kostrådgivningskursen. Kanske göra några bönsallader mm.

Nothing much to say really… Vad händer hos er? 🙂

PS Snart har vi familjemöte – det har vi varje morgon nuförtiden. Vi stämmer av våra planer/arbetsuppgifter mm med nya (sommar)huset. Det är roligt 🙂

12 kommentarer Lägg till din

 1. maria mollstedt skriver:

  What? Regn – vi har fullsol, blev en morgonpromenad under stjärnorna 🙂

  Det där med familjeplanering låter fantastiskt sunt, blir kanske en copy-paste på det upplägget nu när barnen börjar bli stora och har egna aktiviteter – Smart där! Like, like 🙂

  Ha en fantastisk dag…trots regn.
  Kram, kram!!

  1. Tack Maria! Vanligtvis har vi detta någon gång i veckan, saker vi pratar om är veckans mat, vad som behöver fixas, vad som funkar bra och vad som funkar sämre, förväntningar på helgen och mys mm. Just nu handlar dagsmötet om huset, huset, huset. 🙂 Mysigt i alla fall. Varje år så bestämmer vi gemensamt Timothys att göra saker men det behövs inte längre, tror jag . Det går av sig självt. han städar sitt rum, byter lakan, slänger alltid smutsvätten där den ska vara, dukar, lagar vissa rätter, går med sopor och återvinning. Nu är det sol här och blåsigt värre. Kram!!!

 2. Maria S skriver:

  Trist med regn, här skiner solen. Hoppas få till en löprunda under helgen. Just nu står veckohandling på schemat, har inte hunnit det i veckan. Haft en vecka fullt med olika saker, inte hunnit allt jag velat läs träning bla. Hoppas på en normal vecka nästa vecka. Ska testa två nya recep i veckan, citronkyckling från Pauluns senaste bok och fiskgratäng från Trend och Träning.
  Krya på dig och ha en fin helg!
  Kram

  1. Spännande med dina recept-test! .-) Det är nog många som vill höra sedan. Jag såg också fisken med citronsåsen? Smaskens:-) Kram!

 3. StepUp 2 Fitness skriver:

  Vi har också strålande solsken! Ska snart ut på en promenad 🙂
  Vår helg är fri, är klar med planering och handling. Tom familjerådet är avklarat 😉
  Hoppas ni får en bra dag! Kramar!

  1. Härligt! Hoppas att du NJUTER!!! Kram!

 4. AmandaP skriver:

  Familjeråd har vi varje söndag, där vi går igenom hela veckan!
  Här är det nästan storm, fick med mig maken ut på morgon pw, men det går lite saktare när han är med, men trevligt med sällskap!

  1. Blåser storm här också nu och ibland snö och ibland regn:-) Vi har nog mer scrum-möten dagligdags nu.. Kontakta arkitekt – check, kontaktat kommun? Nej? Då får X göra det:-) Kram!

 5. HelenaE skriver:

  Hoppas du snart blir piggare!! Jag har köpt ett underbart surdegsbröd som ska avnjutas ikväll. Din favvo 🙂 Är så nyfiken på husplanerna och så impad av ert familjeliv. Verkar oerhört balanserat och fint!

  1. Åhhh surdegsbröd!! Love it:-) Kan äta 14 skivor med bregott utan andningspaus… inte bra, jag vet:-) Vanligtvis har vi inte familjeråd/scrum möte varje morgon men nu behövs det med alla beslut och saker som ska göras och inte ramla mellan stolarna. Trevligt sätt att ha ögonen på bollen 🙂 Kramisar

 6. Jessica skriver:

  Låter som en ganska skön lördag ändå, även om det är tråkigt att du inte känner dig pigg än! Håller tummarna att det vänder för dig snart 🙂

  Här är det lite piggare idag, lite mindre ont i halsen – så det är jätteskönt! 🙂

  1. Tack Jessica! Håller tummarna för dig med. Jag pluggar vidare sittande på arslet:.) Kramisar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s