Onsdag morgon

Godmorgon!

Ännu en härlig dag framför oss! Yiihaaa! 🙂 Maken är hemma igen och ordningen   är återställd!

Idag var ett av de nya passen, min ande i klockan (Polar RCX5 ) krånglar just nu med pulsbandet så tyvärr blir jag förbannad varje pass just nu, jag ska maila supporten idag. (Borde gjort det för längesedan)

Hoppas att ni får en underbar dag idag! Jag ska se till att min dag blir härlig, även om den är fullspäckad. Nu ska jag se till att bli klar och sluta titta ut på rådjuren som står nere vid vattnet.  Kom igen nu kompisar! Idag fixar vi till en riktigt bra dag! Eller hur?

Kraaaaaaaaam!

 

Biceps & Triceps & Mage

Uppvärmning: Crosstrainer med mycket fokus på armar 10 min

3 set på varje superset

Stående XC drag + XC overhead extensions + dips

30 sek burpees

Koncentrationscurls + tricepspress bakom huvud + liggande bicepscurl

30 sek burpees

Hammarcurl + hantelkickback+ XC reverse grip pull down

30 sek burpees

Fällkniv max antal raka och sneda + tung kb I ena handen gå ner mot knät (sida mage)

Knälyft böjda upp i equalizer + ligga på rygg med raka ben upp och gör små lyft för nedre mage

Max planka 3 set

13 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  God morgon, ett jobbigt pass verkar det som. 🙂 Jag kör löpning idag, ser fram emot att pressa mig själv lite. Ha en fin dag, dags för frukost här. Kram

 2. Trillingnöten skriver:

  Härligt vännen! Grymt pass!

 3. Annie skriver:

  Min dag har också börjat på bästa sätt – med ett morgonpass 🙂 kan inte bli Anna. Än bra, dessutom är det vårigt och sol här idag 🙂

 4. beatatjata skriver:

  jättebra dag här! Bästa starten – träning klar. En hel del att bli klar med på jobbet men det är under kontroll, härligt! Inskolningen av Liten går superbra, lunch med fina kollegor idag, lite extrajobb planerat till ikväll. Och solen skiner här! Mår mycket bra just nu 🙂

  Kram!

 5. AmandaP skriver:

  Klart det blir en bra dag! Jag antar Helenas utmaning, ut i solen. Tar en löp tur framåt fm sen blir det bak, som ska avnjutas i solen i em! Härligt;-)
  Ha en bra dag!

 6. Ann-Louise skriver:

  Låter som ett jobbigt pass 🙂
  Ingen träning i morse heller… Lyssnar på kroppen som vill vila. Nytt försök i morgon! Men förhoppningsvis kan det bli en bra dag i alla fall. Snart är det dax för kaffe, det ser jag fram emot, och första mellis (keso och päron). Galet hungrig de senaste dagarna, trots att jag inte har tränat.
  Hoppas solen tittar fram igen, just nu är det lite många moln.
  Kram

 7. stepup2fitness skriver:

  God morgon! Vilket grymt pass Lotta! Måste kännas gott i kroppen nu 🙂
  Vi har en toppendag idag, vår lilla ”bebis” fyller 6 år och vi har haft en mysig morgon tillsammans. Nu lite jobb och sen träning med mannen och mera firande 🙂
  Stor kram och ha en toppendag du med!

 8. Anna B skriver:

  Härlig start på dagen! Ska strax äta lite mellis innnan jag ska göra in och göra slutredovisningen av mitt PM, wish me luck. När dagen är slut är jag förhoppningsvis 7,5hp klokare och ett litet steg närmre ped. mag. Ikväll blir det nog ingen träning, tvärtom skumpa för att fira att kursen är slut;)
  Kram fina

  1. Håller tummarna för dig Anna!!! 🙂 Det kommer nog att gå kanon! Kram!

 9. bodycomf skriver:

  Grrrr..! Jag kan fortfarande inte kommentera från telefonen och nu har jag glömt vad jag skulle säga 😉 Ha en bra dag i solen!

 10. Pia skriver:

  Här i södra Finland skiner solen, så snart ska jag ut och njuta av värmen. Igår var jag på en joggingtur på 7 km och ikväll blir det ett svettigt bodyrockpass. Längtar 🙂 Ha det bra !

 11. jessicannamaria skriver:

  Sitter på balkongen och njuter av värmen och dricker morgonkaffe 🙂 är öm i kroppen efter kickboxning och långpromenad i går (underbar solnedgång som jag bara var tvungen att njuta av) så set blev bara några solhälsningar imorse. Får se vad dagen bjuder på!

  Hoppas du får en superbra dag Lotta!

 12. Tina skriver:

  Jag har en underbar dag, solen skiner och jag har varit ute hela dagen tills nu. Nu är det mystid med dottern innan kvällens aktiviteter börjar.
  Hoppas att din dag också har varit underbar 

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s