Måndag!

Burr vilken kall morgon!

Jag sov som skönast när klockan ringde, visst är det typiskt? Jag var rekordsnabbt klar och hoppade på cykeln. Jag gav mig själv extra tid att cykla för det var motvind med iskalla vindar och lite snö i luften. Med kompisar i örat (först kompis 1 och sedan  kompis 2) så gick cyklingen som en dans. Polarna gick morgonpromis på andra ställen i Sverige och jag cyklar i Gävle, härligt modent samhälle. 14 km i underbart sällskap med andra ord:-)

Min frukost idag åt jag stående på 2 minuter; havregrynsgröt med blåbär och 1 proteinshake + vitaminer. Jag har packat 2 mellisar och 1 nödmellis 🙂  1 shake med ½ grapefrukt i bitar med Kesella 1% och hemmagjord vaniljmusli i skruvbotten, 1 shake med 1 grönt äpple i bitar med Kesella 1% och chokladmusli och kanel i skruvbotten. Nödmellis = 1 tsk jordnötssmör. Jag kommer nog att vara extra hungrig idag för jag är ovan att cykla, förr gjorde jag ju det varje dag.

Idag har jag tjejlunch och det ska bli jättemysigt!!! Ikväll kommer gullungen, jag lääängtar! Igår kväll vill han att jag skulle installera en app till iPhone som heter Voxer walkie talkie, så nu kan vi leka walkie talkie utan att det kostar trafik på hans telefon. Jag fick massor av meddelanden igår, sååå mysigt. Om jag hinner idag eller imorgon så blir det att leta ngt till hans påskägg och ngt till makens påskägg, rosa kalsonger kanske? 🙂

Vad händer i ert liv? Massor med kramar!!!

17 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Vad härligt att cykla! Det saknar jag lite. Att cykla ute menar jag 🙂 14 km är ganska långt! Och så tillbaka efter jobbet igen. Starkt gjort tycker jag 🙂
  Hoppas du får en superfin måndag!

  1. Tack Trillis! Kramisar!

 2. Jenny skriver:

  Oj vad mycket du redan har hinnit med, själv har jag bara skickat iväg mannen och sonen samt matat lillan som snällt somnade om. Ikväll ska jag på gym och få träningsrådgivning/intro till träning med fria vikter. Känns väldigt spännande! Nu blir det frukost, sen PW efter lunch med liten syskonvagn 😉

  1. Vad spännande Jenny!! 🙂 Får du nya träningsprogram också? Hoppas att du får kanondag:-)

 3. Tina skriver:

  Du var den första jag tänkte på i morse när jag vaknade. Hade du hunnit med tåget?
  Jag har gått en runda m hunden och fixat lunch till sonen. Nu när det är påsklov så ska han segla optimist varje dag.
  I kväll blir det intervall.
  Ha det så trevligt på lunchen och i kväll m sonen .
  Kramiz

  1. Vad mysigt fina Tina! Tack:-) Hann med tåget med nöd och näppe, galen motvind:-) Massor med kramar!!!!!

 4. AmandaP skriver:

  Barnen har påsklov så vi ska åka in till närmsta stad och ätA lunch och shoppa lite! I kväll blir det cirkelfys.
  Härligt att cykla med vänner i örat.
  Ha en bra dag. Kram

  1. Låter som en mysig dag, Amanda!!! Kramisar!

 5. beatatjata skriver:

  Cool du är! Hur lång tid tar det att cykla 14 km? Noll koll, har inte ens en cykel… Inte cyklat på många år, jag har nog glömt hur man gör :-).

  Har du ryggsäck med all mat och så? Funderar på hur jag ska göra, går inte så långt till/från jobbet men det är ändå lite bökigt med datorväska, handväska och kasse med mat. funderar på om jag ska investera i något så att jag kan ha handväska + mat i samma men då blir det tungt, kanske ryggsäck vore bäst (fast inte så chict…).

  Tänker på dig idag!

  1. Hej Beata!!! 🙂 Vanligtvis tar det ca 25 min till tåget och 40 min hem (mer uppförsbackar hem) men idag pga blåsten/stormen så tog det ca 41 min till stationen.. Jag har cykelkorg brevid pakethållaren så handväskan åker i korgen och tygpåsen med mat spänner jag över korgen och pakethållaren. Jag kan inte ha ryggsäck eller ens handväska som hänger över axeln, det blir inte alls bra så jag har 2 lika tunga väskor som jag bär i varsin hand.. Tack fina du!!! Massor med kramar!

 6. Ann-Louise skriver:

  Tur att du hade sällskap under cykelturen, galet kallt och blåsigt idag!
  Måste oxå leta något till tjejernas påskägg. Tänkte faktiskt be släkten att inte ge dem godis i äggen, de får från flera håll (ibland 5 st var!) så det blir lite för mycket – det mesta brukar gå i sopen och det känns ju lite onödigt!
  Hoppas du har medvind hem idag… Kram

  1. Om du kommer på något bra till äggen så får du gärna tipsa, Ann-Louise:-) Ha en härlig dag! Kraaaaaam!

 7. stepup2fitness skriver:

  Hej Lotta! Bra jobbat imorse, 14 km!! Jag har 4 km till jobbet, borde helt klart cykla mer.
  Jobb, träning och sista packningen kvar sen imorgon åker vi 🙂
  Ha en mysig tjejlunch och kväll med gullungen! Stora kramen!

  1. Oj, hur ska jag klara mig utan dig under semestern? 🙂 Jag lovar att göra det bästa av dagen, så önskar jag dig härlig dag med packning och allt. Kramisar!!!!

 8. bodycomf skriver:

  Åh vilken skön start på dagen du fick, även om man kunde önskat bättre väder! Men hur kan du äta så snabbt?! Jag skulle få dunderont i magen, och vara hungrig efter en kvart igen eftersom min hjärna inte skulle fatta att magen hade fått mat… Jag räknar förresten nu, i en sån där app, allt jag äter. Hahaha… ganska rolig syn 🙂 Redovisar efter påsk tänkte jag. Funderar också på andra alternativ än godis, och har hittills köpt ett par pilotbrillor till 4-åringen 🙂 Hade tankar på en tidningsprenumeration också, så det får kanske bli ett par nummer av Bamse eller nåt, hon älskar att få post… Ha en härlig dag och en underbar tjejlunch!!

 9. jessicannamaria skriver:

  Starkt jobbat med cyklingen, hoppas du i alla fall har medvind hem! 🙂

  Här är det överfullt i huvudet till den grad att jag helst bara vill sova hela dagarna. Men icke, det hinns inte. Ser fram emot onsdag eftermiddag när jag avklarat min presentation and påbörjat ny kurs och nytt projekt. Tills dess försöker jag bara flyta med. Nya tag på torsdag!

  1. Jag vet precis, Jessica.. FÖR mycket just nu.. Vi flyter på och andas och kommer ut på andra sidan torsdag:-) kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s