Tips på bra innehåll till påskägg (stora ägg)

Hej kompisar!

Jag vill gärna få tips på bra saker att lägga i påskägg till 11-årig kille (gullungen) och till maken?

Vad köper ni? 🙂 Hittills har jag köpt en tidning och en liten godispåse till gullungen men inget till maken….

HELP! 🙂 Kram

16 kommentarer Lägg till din

 1. Christel skriver:

  Jag är inte så mycket för att fylla påskäggen med godis. Brukar köpa färgglada strumpor och lotter. Upplevelser i olika former funkar också. I år är barnen långt borta i påsk så det blir att skämma bort andra nära o kära. Ska smyga ner ett träningskort på Fitness till Jonas 🙂

  1. Halloj darling! Vilket fantastiskt ägg Jonas får 🙂 Tack för bra tips! Kram!

 2. Annie skriver:

  Min man är superdålig på att köpa saker till sig som han ”behöver”. Typ nya strumpor, boxer, t-shirts så jag brukar smyga ner det som han för tillfället är i behov av – trist men sant 🙂
  Plus en upplevelse eftersom vi egentligen kommit överens om att INTE ge en massa saker till varandra. God middag, weekendresa, spadag, eller bara en lyxig hemmakväll tillsammans 🙂

 3. Annika skriver:

  Provprenumeration på en kul tidning, se http://www.tidningsbutiken.se – är mannen bilintresserad finns ju Top Gear tidningen som brukar gå hem. Biobiljetter till sonen kanske? Kram

 4. Elgot skriver:

  Nu när ni tränar ihop så kan det väl vara träningsrelaterat – ett nytt redskap med ett ägg/fjäder hängt på (typ kettlebell med påskdekor i handtaget). Du kan ju göra en rebus så han får leta lite…. 🙂
  Eller fräcka skor som passar till någon aktivitet som ni kan göra senare. Det måste ju inte rymmas i ägget tänker jag.

  Jag tänker nog göra ett ägg med lyxiga färska bär till min lilla älskling. Russin till lillan. Alla vuxna i huset förväntar sig godis. Vi är inte så alternativa ännu.

  Kram

 5. beatatjata skriver:

  Påskägg? Ja just det, det var påsk nu ja… Hm, ägg. Det blir godis, antar jag, till Stor. Kanske någon liten pryttel också (hårspännen, hårband, någon liten polly pocket-docka eller något). Liten kanske ska ha också i år ju, hjälp har inte ens tänkt på det! Jag och maken brukar inte fixa, vill vi ha godis köper vi vad vi vill ha ändå. Presenter orkar jag inte ens tänka på att fixa just nu :-).

 6. SuperSHEro skriver:

  Jag vill cokså ha tips! 🙂

  Hmm läste att ni nu tränar ihop… snygga teamtröjor kanske? 🙂

 7. Maria S skriver:

  Har precis varit på stan och köpt nya kepsar och solglasögon till mina små, 2,5 och 4,5 år. Jag och mannen brukar inte ge varandra ngt men kanske ska överraska honom med något 🙂

 8. stepup2fitness skriver:

  Vi köper inget till varandra, tjejerna får godis (har med mig i resväskan :)) Ser att du har fått finfina tips! Kramar och tack för fina komplimangen 🙂

 9. Anna B skriver:

  Vi köper inte heller till varandra. Nåt år har jag gett en tidningsprenumeration eller så men i år blir det nog bara en påskpuss. Mina barn är ju knattar jämfört med gullungen så där är jag nog inte mycket till hjälp heller. 1,5-åringen får en leksaksmobil och 3-och lite till-åringen får en Playmobil-gubbe med skottkärra. Och tablettaskar såklart:)

 10. grannen skriver:

  Olivia får en bikini och ett besök till Fjärran Höjderbadet, ett litet bad-ägg! Såpbubblor och ett litet troll med rosa hår (så slipper hon bli avis på Markus troll, för er som inte vet har Markus världens sötaste små troll på sin dataskärm på kontoret, ni vet sådana där penntroll, ett troll som är Lotta och ett är gullungen) ett riktigt Lotta-troll så att hon slipper peka på vår dator varje dag och undra varför vi inte har något troll på vår skärm så som Markus… hahaha

  Ni som är så bra på göra-hemma-presenter… du kanske kan göra något åt killarna? En god grabbmiddag med tvspelsmys och massor med pussar och kramar, wow vilket ägg det skulle bli och vad glada de skulle bli! Finns ingen som har så bra fantasi som du ju Lotta.

  Jag ska göra en sådan där lattjolajbanlåda som vi kan ha med oss när vi går på restaurang, det är den bästa idén jag fått från en vuxen människa som kan tipsa mig om hur man får barn att sitta på rumpan på ett restaurangbesök, bara det att tänka på att barnet kan få beställa var en superidé! Tack för bästa tipsen!

  KRAM

 11. Marie skriver:

  Mannen får inget ägg och inte jag heller utgår jag ifrån;-) Kanske ska göra några goda tryfflar förresten?
  L som är 7 får nya Melodifestivalskivan och H som är 4 får självlysande stjärnor till taket i sitt rum och kanske nåt mer litet. En bil kanske. Vi får se. Men till en elvaåring har jag dålig koll tyvärr.
  Våra barn får lite godis också men jag är rädd att de får nog av det om de ska gå och vara påskkärringar på torsdag eller lördag… Grannarna brukar vara så himla generösa!

 12. Therese skriver:

  Har tyvärr inga bra tips, vi köper inget till oss själva men barnen kommer att få av svärmor (hon gillar att fixa sånt) och det kommer vara strumpor och sånt smått i. Dottern kommer att få några godisar dessutom, hon äter max 10 st åt gången så det blir inte mer. Kram

 13. Ann-Louise skriver:

  Det blir nog en bio-biljett till båda barnen tror jag (7 och 12 år) och lite godis. Förra året blev det nog halsband till dem. Tidningar brukar oxå gå hem. Sambon får inget… 😉 (inte jag heller).

 14. Carolina skriver:

  Hej!
  Hittade din blogg idag, vilken fin och inspirationsrik blogg. Här kommer jag kika in fler gånger. Påskägg ja, sa till min man att de stora äggen rymmer ju faktiskt ex en kofta från Odd Molly… hellre än godis 🙂

  1. Tack!!! Klart du ska få en kofta☺️

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s