Skär torsdag?

Jag funderar på om jag ska helga skärtorsdagen med skära kläder? 🙂 Idag är det vilodag, jag ska stretcha lite men jag har prioriterat att få sova liiiite längre än vanligt. Jag ska cykla till nageltjejen tur och retur till Gävle idag, dvs totalt 28 km så liiiite vardagsmotion får jag. (Förmodligen stående hela vägen pga onda sittknölar)

Nu blir det en lugn påsk med fokus på vila och återhämtning OCH träning! Jag ska sova utan väckarklocka och njuta av vilket väder som än kommer i min väg:-)

Idag är det mycket jobb på agendan, trevlig lunch, veckohandling, nagelfix, lite cykling som jag sa tidigare och sedan NJUTA. Igår kväll när vi var ute och gick så spottade vi påskharen! Det är sant! 🙂 Sedan fick vi besök av grannen som berättade påskharen tappat ett Timothy ägg hos dem och som tur var så hade haren tappat ett Olivia ägg hos oss! Galet bra!

Påskharen har redan preppat och förberett påskäggen med namnlappar och gömt dem på luriga ställen, blir galet spännande äggjakt på lördag!

Frukosten idag är STOR, gröt med blåbär, 1 sportknäcke med 2 kokta ägg och vitaminer. Är SUPERHUNGRIG mest hela tiden..

MASSOR med kramar till alla cyberkompisar!

12 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Lugn och skön påsk ska vi oxå ha, ger oss ut till stugan på lördag och letar påskägg:-)
  Handlade i går och det var galet mycket folk!
  Vardagsmotion blir det mycket av här oxå, går och cyklar till det mesta.
  Ha en bra dag.

 2. Elgot skriver:

  Kul med äggjakt! Jag finurlar på att hänga ut små små små påskägg ute för att göra letandet lite mer spännande för mina vuxna syskon. Den som hittar flest får största ägget. Fast sen delar alla iallafall 🙂

  Klart att vi ska njuta oavsett väder. Man kan ju alltid göra som Beata och ha en INflykt om utflykterna skulle snöa inne. (Så himla bra ord tycker jag).

  Kram och ha en härlig skärtorsdag.

 3. maria mollstedt skriver:

  Läser in lugn och mycket må bra i inlägget, det gör mig glad 🙂

  Ha nu en superhärlig påsk Lotta!!

  Massa kramar till dig 🙂

 4. beatatjata skriver:

  Klart du ska vara skär idag! Härlig vilodag, massa aktivitet. Jag hoppas du får en underbar dag och helg. Vi brukar köra äggjakt med barnen på holmen när vi firar där. Lägger ut lappar över hela ön (eller ja, kanske inte HELA ön!) och så får barnen springa runt och klura på ledtrådar. Äggen ligger så klart alltid i säkert förvar i närheten av huset men de får springa av sig ordentligt, göra små uppdrag och klura lite innan de ger sig på godiset.
  Kram!

 5. Therese skriver:

  Härligt att ni går in för påsken!! Jag har inte riktigt kommit så långt ännu eftersom barnen är så små, men det blir väl så småningom. Dottern är iallafall påskkärring idag. 🙂 Ha en underbar påsk!! Kramar

 6. Annie skriver:

  Vad kul med äggjakt! När jag var liten hade vi alltid skattjakt på äggen. En lapp berättade var nästa lapp var ett antal gånger innan vi kom fram till äggen 🙂 alla barnen älskade letandet och de blev så mycket bättre när man väl hittade de 🙂

  Glad påsk, hoppas du får en underbar helg!

 7. Ann-Louise skriver:

  Klart du ska vara skär idag – jag har en riktigt rosa fin kofta idag 🙂
  Jag handlade ”hälften” igår, idag blir det lite mer. Ska försöka få tag på prinskorv med mycket kött i, kan bli klurigt… Och så blir det en liten skinka och lax om jag hittar någon fin liten bit (det är bara jag som äter laxen).
  Halv dag på jobbet idag, skönt, och sen LEDIG i flera dagar!!! Måste planera någon utflykt (eller inflykt) beroende på väder med min gullungar. ”Alla” andra ska ju både hit och dit på påsklovet…
  Ha en mysig helg, kram!

 8. Emma L skriver:

  Äggen klara och preppade för barnen. Arvid: En liten bebisdocka som heter Markus (han gillar Elsas dockor och somnade med en av dem tätt intill sig häromkvällen så nu får han en egen i miniformat som får plats i ägget) och ett par solglassögon. Elsas ägg innehåller en rosa keps, 2 minifigurer lego och hårspännen. Som du märker är det inget godis från vår sida. Vet att de får godis från farmor och mormor så vi låter bli det i deras ägg från oss.

  Ha en fin påsk fina Lotta. KRAM

 9. bodycomf skriver:

  Jag har också preppat våra ägg, men kan nog inte hålla mig till på lördag så jag tror vi redan får dom ikväll 🙂 Trevlig påskhelg på dig, men vi hörs med all säkerhet fler gånger under helgen!

 10. Smaljeansen! skriver:

  Har precis gjort en variant på din müsli : )

 11. jessicannamaria skriver:

  Låter som det är preppat för en fantastisk påsk! 🙂 är lite avis, påsk är inte alls lika här. Visst finns det godis och många äter familjemiddag på lördag, men det är inga helgdagar. Får se om jag lyxar på med lite lax och ägg i alla fall! 🙂

 12. Maria S skriver:

  Hur blev det, var du skär idag? Härligt att bara njuta, jag ska härma dig och göra detsamma 🙂 På väg till svärföräldrarna med väskan full av träningskläder. Det ska löpas i lite andra miljöer än de jag har hemma. Hemma är allt färdigt för påskmiddag och påskharen då vi kommer hem igen på påskafton.
  Ha en fin kväll! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s