Torsdag

Idag har jag vilodag, vilken tur!!

Igår kväll när jag kom  hem trött från jobbet så bestämde jag mig för att ”skumrulla” mig lite. Som vanligt när jag rullade ryggen (alltså när rullen ligger på backen och jag rullar som en vals över den  🙂 ) så lät det ritsch i ryggkotan och sedan fick jag jätteont i huvudet och det har jag haft hela natten och morgonen. Jag fick precis tag i kiropraktorn och han har inga tider förrän nästa torsdag!!! Jag frågade honom vad han tyckte om skumrullen sist jag var där, och han tyckte att jag kan använda den så att den ligger lodrätt (dvs jämns med ryggkotan) men helst inte vågrätt, trist att han fick rätt denna gången och förmodligen så kommer jag att använda den igen på samma felaktiga sätt för det är skönt när den masserar..

Igår kväll provsmakade jag blåbärsbollen jag gjorde i helgen  och den är faktiskt så nyttig att den inte klassas som ens  nyttogodis, och så nyttig att jag INTE kommer att bli sugen på att äta den … Kaffebollarna är ohotade som bästa nyttosmaskens 🙂

Idag jobbar jag hemifrån och ska åka till ett av våra kontor som ligger i Sandviken och tömma mitt rum på saker. Jag har lite jobbpriser som ligger där som jag ska flytta till nya arbetsplatsen:-)

Nu äter jag gröt och äggknäcke och kommer förmodligen proppa i mig värktabletter och finurla på alternativa behandlingar:-)

Hur mår ni idag? Kramisar!!!

15 kommentarer Lägg till din

 1. stepup2fitness skriver:

  Hej fina! Dumma rullen då, hoppas att det onda försvinner snabbt.
  Idag jobbar jag… solen skiner så det känns rätt ok. Mycket att göra nu inför helgen, kör igång MBC klasserna och workshopen. Ser verkligen fram emot det. Hoppas att du får en bra dag! Kramar!

 2. Ann-Louise skriver:

  Usch för ont i rygg och nacke… Jag hade ont i nacken igår när jag vaknade och jag är fortfarande stel idag. Var till sjukgymnasten igår och jag har blivit LITE mer rörlig – jippie! Däremot var jag lite sned i bäckenet (igen) men jag skulle fortsätta med min övning för rörlighet och stretcha ordentligt efter jag tränat (främst lårmuskel och sätesmuskel). Fick även att stretcha nacken och bröstmuskeln bättre… Så idag vilar jag från träning, det blir pw till och från jobbet bara och extra stretch till kvällen.
  Nu har jag skrivit av ditt recept, det blir bollar till helgen 🙂 Kram och ha en bra dag!

 3. Maria S skriver:

  Ajaj hoppas huvudvärken ger med sig! Körde ett kbpass imorse. Nu på väg till flygplatsen och en långhelg i Riga. Nästa vecka blir det hårdkörning för mig.
  Ha en härlig helg! Kram

 4. Elin skriver:

  Ajaj, sånt känns så himla onödigt! Knepigt att vara så känslig i kotorna att man kan snedställa dem själv. Jag har blivit KRAMAD så att kotorna flyttade på sig… men det var en annan historia 🙂
  När jag var på equalizer-kursen var en kiropraktor med och han ”skakade” ut sin ryggrad efter nästan varje övning. Precis som en blöt hund som rister vatten ur pälsen! Fränt.

  Hoppas att du slipper ha ont i en vecka! Skickar sol och glädje! 🙂
  kram

 5. AmandaP skriver:

  Aj, det var inte bra, hoppas att det snart går över.
  Jag har jobbat inatt(sovande natt) så när jag kom hem gav jag mig ut på en mils runda, en mycket skön sådan. Det är så mkt på jobbet så att ge sig ut på en runda är så skönt!
  Nu blir det ducsh och fix innan jag ska i väg och handla till helgen!
  Ledig fram till Tisdag:-)

  Dit mellis blev jag inta alls avis på:-)
  Ha en bra dag

 6. Trillingnöten skriver:

  Usch vilken dum rulle!! Det var inte bra 🙂 Typiskt när andra har rätt. Jag måste testa dina kaffebollar i helgen! Sugen som tusan…typiskt att blåbärsbollarna blev så nyttiga! hahahaha

 7. beatatjata skriver:

  Pussar på ryggen och skallen, hoppas det blir bättre snarast! Nu är jag jättekissenödig, orkar inte skriva mer. Kram!
  😀

  1. Tack Beata:-) kraaaaaam

 8. Pia skriver:

  Usch för huvudvärken 😦 Jag tar ett styrkepass för övrekroppen ikväll. Hoppas värktabletterna hjälper.

  1. Träna för mig med, Pia:-) kram!

 9. Therese skriver:

  Hur känns det nu i rygg/nacke och huvud? Hoppas han får något återbud så du kan åka dit illakvickt! Idag är en superdag här, vi vuxna och barnen har sovit. Lekt utomhus och jag började dagen med träning! Fick mosad banan i gröten med kanel och det är faktiskt det bästa jag vet. 🙂 Kramar till dig och hoppas värken är bättre

  1. Hej Therese! Vad glad jag blir att du mår bättre och har en härlig dag, det är du värd:-) Jag älskar också banan i gröt:-) Huvudet är inte bra men det är ju övergående.. MASSOR med kramar!

 10. jessicannamaria skriver:

  Jag har haft en sådan där morgon när ingenting vill gå som jag vill det… bananerna är slut – och inget annat att ha på gröten heller. Superlite mjölk så inga flingor… kaffefiltret viker ihop sig och det blir kaffesump Överallt. Äggen blir aldrig färdigkokta utan vitan rinner fortfarande efter tio minuter.. Men jag skivade upp lite jordgubbar, mosade en avokado på fullkornsbröd och slängde på lite kyckling. Har precis yogat och ska strax till att göra nytt kaffe. Allting löser sig, men tur att jag inte skulle iväg någonstans.. jag är inte riktigt mig själv utan min planerade frukost framför CNN 😉

  Hoppas det onda går över snarast!
  Är supernyfiken på att höra mer om ditt nya jobb! Samma branch?

  1. Hej Jessica!!! Jag är kvar i IT branschen och byter bolag och blir affärsområdeschef för ett lösningsområde i Sverige. Kram härliga!!;-)

  2. Glömde kommentera din s**tmorgon… Himla trist, men lite humor i all bedrövelse… Kram:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s