Pulled Pork

pulledporkSe till att köttet är torrt. Jag skar hål på ca 10 ställen. På 5 ställen petar jag in äpple och på 5 ställen vitlöksklyftor. Salta och peppra och gnid in lite honung. Sedan har det stått i 7-10 timmar (tills det lätt faller isär) i ugnen på 110 grader. Sedan blir det till att göra sås av skyn. Detta får puttra medan jag jobbar:)

2 kommentarer Lägg till

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s