Inte konstigt att jag är trött?

bodymediaJag har en rolig mojäng (en gammal leksak som jag dammade av vid julen) och den mäter både det ena och det andra.

En sak man kan kolla är sömneffektivitet (den mäter när man ligger ner och när man sover mha puls mm) och sista tiden så sover jag ca 5 timmar per dygn och det är alldeles för lite för mig. Behöver nog 7 timmar för att vara människa.

Bilden är INTE min utan ett exempel från internet..

Ikväll blir sovmorgon i förskott a la Beata, och ingen träning imorgon utan en promis…

Sover ni ordentligt? Tänk att det ska vara så svårt?

11 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  Sover bra för tillfället men ibland är det ju väldigt många störande moment. Fungerar inte alls då. HA en skön sovmorgon 🙂

  1. 🙂 Tack Beata. Jag har ju lånat sovmorgon konceptet från dig:)

 2. Pia skriver:

  För det mesta sover jag bra. Men ibland kan jag ha svårt att somna ( ex vid fullmåne) och det är så irriterande. Man är ju helt slut som människa då man inte får sova… Hoppas du sover gott nästa natt!

 3. Anna skriver:

  Jag sover fruktansvärt dåligt men hoppas att de vänder fort. Så även för dig<3kramar

  1. Trist Anna:( Snart sover vi nog båda bättre:) kram!!

 4. Ann-Louise skriver:

  Jag har oxå sovit dåligt ett längre tag, vrider och vänder mig och vaknar varje gång… Typiskt nu när Liten sover bra (för det mesta) i sin säng och inte ropar efter mig varje natt. Fast i natt kom hon till min säng, tror det var för att jag bestämt mig för att gå upp och träna i morse 😉

  1. Jag fick lite sömnstörningar efter gullungen som aldrig sov, det kan bestå ååååår efteråt:) kram

   1. Ann-Louise skriver:

    Bara för att jag sa att hon sover bra för det mesta, har hon kommit till min säng nästan varje natt nu… Samtidigt är det lite mysigt med ett ”litet” gosigt element bredvid sig ❤

    1. Härliga små gullungar:)

 5. Trillingnöten skriver:

  Jag gillar att sova, hahaha…och sover jag inte ordentligt är det kört!”

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s