Hamburgarebröd

Low carb hamburgarebröd

  • 1,5 dl sesamfrön
  • 0,5 dl linfrön
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk mineral salt
  • 300 gram keso ca
  • 3 ägg
  • ½ bakepro
  • Sesamfrön och linfrön på toppen

Jag körde alla torra ingredienser i hushållsassistenten med knivar, och sedan blandade jag i resten. Jag klickade ut det till totalt 8 rundade hamburgarebröd och strösslade linfrön och sesamfrön ovanpå.  15 minuter i ca 220 grader varm ugn, men jag fick sänka värmen i slutet.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s