Fredagsintervallsträning -typ

20130111-060647.jpg
Imorgon blir det härlig träning och idag är det egen-tids-träning-före-stressig-morgon/dag.

Uppvärmning yoga och skumrulle.

25 min intervaller i pulszon 4-5 på crosstrainer.

Nu blir det plankor och lite annat (öva pullups, hspu från box, magrulle), sedan följa gullungen till bussen i snövädret.

Fredagsmys hägrar! Texmex och popcorn och film! Vad hittar ni på? Kram

4 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  Hej darling! Ledig idag, njuter av ymnigt snöfall utanför och raggsockar och rufsig tofs och allmänt pre-städning-kaos :-). Idag tar jag det långsamt, hela kroppen bönar om det!

  Förresten, du som har luftpoppare till popcornen (väl?) – har du testat riven parmesan på? det står det ju ofta om i oxygen ju, som en clean treat istället för att poppa i olja och hälla på salt. Funderar på om det är gott… Lite salt lär det ju bli men bli ostsmaken konstig? Kanske måste testa ikväll (fast med oljepoppade popcorn, har inte mackapär…)

  1. Heeeeej:)
   Japp, jag kör luftpoppare och är TOKNÖJD! Jag har inte provat med parmesan därför att jag älskar Bregott.. Så jag förstör nyttigheten med att micra 1 tsk bregott och pensla popcornen när de flyger ner i skålen. Jag saltar också men väldigt lite. Har du inget fett så fastnar inte saltet alls. Jag har dock ätit popcorn med parmesan på restaurang i Kanada:) Mycket gott:) Kram på dig! AVIS på din dag!!!

 2. beatatjata skriver:

  Mmm, smöööör. Senaste helgerna har vi poppat i olja, hällt på flytande smör och salt :-O. SÅÅÅÅ hälsosamt ;-). Får se om vi orkar poppa sen, har sån huvudvärk och allmänt hängig… Men då är väl poppe bra medicin? Och luftpoppare skriver jag upp bredvid Blender på önskelistan (min är kaputt!)

  1. Popcorn är bra medicin! Gärna även lakrits och choklad;-) Hoppas du vaknar pigg imorgon!! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s