Frukostkopp (recept)

Provar ny frukost:-)

20130113-092443.jpg

Blanda ner i en skål och kör med mixer:

  • 3 äggvitor
  • 0,8 dl fiberhavregryn
  • Nypa salt (efter smak)
  • 2 tsk mandelmjöl
  • 1/4 tsk bakpulvere
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 2 tsk mandelmjölk

Häll smeten i en stor kaffekopp och micra i 2,5 min på full effekt. Jag oljade koppen lite med papper men är osäker på om det behövs. Serverade med 1 kiwi, 1/3 banan och blåbär. Över kakan hällde jag 1 tsk lönnsirap men det är INTE med i näringsberäkningen.

näring

2 kommentarer Lägg till

    1. Japp! TOTALINSPIRERAD av Oxygen:) Fick dock göra havregrynsmjöl, typ, själv:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s