Jaha (1-0 till Polar)

Bestämde mig igår för att bara röra lite på mig, kanske lite crosstrainer + öva på några svåra övningar idag. Jag vaknade, tog på mig pulsklockan och gick mot crosstrainern. Noterar att jag redan före jag kliver på så har jag 130 i puls (pulszon 2), vanligtvis så kanske jag har 70 i puls vid denna tidpunkt….

Jag körde 30 min med NOLL i motstånd och pratade skit med kompis i telefon. Sedan gick jag till chinbaren. Gjorde en pullup med mitt gummiband, hmmm det känns lätt? Byter till lättare gummibandet.. Hmm kanske jag egentligen inte behöver detta? Tar bort gummibandet (men startar från en låg box) och KLARAR EN och sedan TVÅ!:) Inte snygga men ändå!!! HEJA MIG:)

Just nu steker jag grötplättar, har ökat med ytterligare ett helt ägg och ska öka samtliga portioner idag. Jag har varit så sjukt hungrig sista 3 dagarna så idag blir det mer mat.

Hur mår ni? Kram!!!!!!!!!!

15 kommentarer Lägg till din

 1. Karin skriver:

  Heja Lotta! Bra att du ser till att kroppen får mer att äta. Kul att känna sig stark. Här blir det nog lunchträning då jag är hemma med febrig son. Ha en underbar dag!

  1. Hoppas du får det kanon!!:-) kram

 2. AmandaP skriver:

  Heja dig!!
  Hungrig vill man inte vara, bra att du tar lite större portioner:-)

  1. Tack Amanda:) Japp, idag äter jag ännu mer än igår:)

 3. Va grym du är, så stark!! Och bra att du äter mer mat, ibland vill kroppen liksom ha massa mer energi! Jag mår bra, har lite lätt träningsvärk efter gårdagen, känns så skönt! Ikväll ska jag prova på BodyBalance för första ggn! Ha en fin tisdag ❤ KRAM

  1. Spännande med BodyBalance, jag går aldrig på pass så jag missar sådant roligt. Jag hinner bara träna före jobbet och bor i bushen:) Ha bästa tisdagen! KRAM!

 4. Ann-Louise skriver:

  Bra jobbat! Jag tränade igår och det kändes riktigt bra. Gjorde till och med burpees som finisher – helt frivilligt. Undrar om jag inte är lite sjuk i alla fall… 😉
  Bra att du lyssnar på kroppen och lägger till lite mat! Kram

  1. Burpees – helt frivilligt:) Hahahha, du är underbar. Ha en härlig dag! Kram AL!!

   1. Ann-Louise skriver:

    Ja, jag brukar inte lägga in dem när jag gör ”egna” pass… 😉

 5. beatatjata skriver:

  Wow!! Chins!! Jag ärsååå impad!

  1. Alltså detta var varianten med armarna närmare varandra, jag har inte provat/fixat med breda armar ännu:) Men ändå!!! Jag trodde det var typ omöjligt! Mitten av november när den sattes upp kunde jag inte ens dra upp mig armarna böjde sig… hahaha

 6. Carolina skriver:

  Hej min fina! Vad du är duktig!!! Jag var på gymmet strax innan 06.30 och körde enbart kondition. Kändes helt ok, men ska slänga in lite kb ikväll istället.
  Ses snart?
  Puss

  1. Heja dig! Vad bra du är Carro! Jag har så dåligt med ledig tid, sitter ju fast i Kista:-( Om jag rör mig mot stan så ringer jag:) kramisar!!

 7. Pia skriver:

  Fint Lotta! Visst är det härligt när man plötsligt kan någonting som man förr inte alls kunnat. Här blir det hemmaträning ikväll, maken på jobbresa. Planerar ett svettigt cirkelpass.

  1. Härligt:-) Kör hårt!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s