Morgon i Silicon Valley

Sen kväll på jobbet igår, så jag tänkte sova längre idag. Vaknade redan kl 6 med dunkande huvudvärk så jag försökte gå bort den med hjälp av en promis med fina kompisen C över telefon.
Nu frukost och ipren, fundera på om jag är sjuk eller om jag har huvudvärk/nackvärk – en av mina sämsta grenar (hmm sjuk eller inte leken)
Ska flyga till Oslo idag så beslut behöver tas…
Hur mår ni? Kram

20130213-070435.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Hoppas huvudvärken släpper och att du blir pigg snart! Jobbigt att vara sådär mittemellan… Jag är galet stel i rumpan/höften fortfarande, det vill inte släppa hur mycket jag än stretchar/skumrullar/bandybollar 😦 Annars är det bra 😉
  Stor kram och hoppas du mår bättre!!

  1. Vad trist AL:-( Värme? Kram!

 2. beatatjata skriver:

  Förstår precis, också urdålig på sjuk-eller-inte-leken. Sitter och undrar detsamma här men tror att jag mest är trött just nu… Tänker att det kanske är vi som är vana vid att ha ont osv? Man är liksom van vid att kämpa på ändå, för NÅGOT gör alltid ont (inte på mig längre, dock) och då kan man liksom inte känna efter så himla mycket hela tiden…

  1. Jag tror att du kan ha rätt Beata, bita-ihop-nerven är stark och konstant aktiverad. Det blir svårt att veta när man ska ge efter och inse att man är vanligt sjuk:) Nu gör jag det i alla fall. På väg hem och ska bädda ner mig i soffan… kram!

 3. Anna B skriver:

  Mör och lite lätt huvudvärk efter en natt på sjukhus med barnen (febrig liten med feberkramper) och typ ingen sömn. Nu är hon piggare och pappa har kommit upp så jag hoppas kunna vila lite senare. Kram!

  1. Ledsen för sjuk gullunge:-( Hoppas också att ni hinner vila lite och komma ikapp med energin under dagen… Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s