Baktips – bästa fröknäcke receptet sökes:)

Jag vill baka ett fröknäcke och det har florerat massor av recept på bloggar:) Vilket recept rekommenderar du? Länka gärna till din blogg så läser imagesjag på:) Hoppas att bli frisk nog att baka före helgen.

7 kommentarer Lägg till din

  1. bodycomf skriver:

    http://bodycomf.blogg.se/2012/september/recepten-pa-allt-det-dar-paleogrejset.html Mitt bästa recept, fast det är egentligen inte mitt utan kommer från början från Sara Tilling. Det har aldrig misslyckats hittills! Bra tips; smörj ett papper med olja, lägg på degen, lägg på ett annat smort papper och kavla ut, så fastnar det inte.

  2. Vevve skriver:

    Jag fick mitt recept http://veronica.livskick.nu/2012/07/01/dagens-mat-och-froknackerecept/ från min granne och det misslyckas aldrig. När mina kompisar fyller år ber det om detta i present
    Man kan säga att det kittlar smaklökarna

    1. Väldigt vettigt innehåll! Inte sådär galet mycket fett mm. Tack:)!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s