Lugn Lördag Levs Långsamt

20130223-090159.jpgGodmorgon:)

Idag säger kroppen att den inte vill vara med om något jobbigt så då blir det så. Istället för tuff cardio så tog jag en promenad med maken på snöiga vägar. Det är skönt att få den tiden tillsammans ibland, hinna landa i all stress och press och prata till punkt om allt och inget.

Idag tänker jag glida runt i myskläder och fixa lite hemma i lugn och ro. En fransyska (ekologisk fin köttbit från Bondenära butiken) är i ugnen ingnodd med honung, chiliolja, salt, peppar, timjan och massor med vitlök.

Nu ska jag och äta frukost och börja svara på era frågor:) Vad gör ni idag?

4 kommentarer Lägg till din

  1. Ann-Louise skriver:

    Först blir det skridskoskola för Liten sen ska hon till badhuset med en kompis… Ska försöka hitta på något roligt med Stor, lite shopping och fika kanske?! Vi får se vad hon tycker. Ett kb pass skulle jag oxå vilja hinna med. Sen så blir det myskläder här med 🙂

    1. Härligt:) Shopping och fika låter perfekt! Njut av dagen:)!

  2. beatatjata skriver:

    Mycket lugn lördag här med! Så lugn den kan bli med en make på svensexa och två småkottar som härjar runt… Men jag skiter högaktningsfullt i dammråttor, brödsmulor och tvätthögar och bara sitter så mycket det går. En promenad sen för att fixa present till barnkalas, lite fikamys med vän (som tar med lekkamrat till barnen – bästa avlastningen) och mello-mys. Blir bra! Helt vimmelkantig i skallen 🙂

    1. Låter perfekt! Viktigt att vila efter tuff vecka, annars blir kroppen arg på dig! Jag tycker att du är smart som skiter i brödsmulor och dammråttorna:) Jag sitter fortfarande i långkalsonger:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s