Frågor & Svar – Utbildning

Anna undrar: Vad läste du på gymnasiet? har du några andra utbildningar? Har du någon förebild? kramar ❤

—–

Jag läste 3 årig ekonomisk linje och efter det så var planen att jag skulle läsa vidare på högskola. Min mamma var dock väldigt sjuk under hela min uppväxt och sista året på gymnasiet så låg hon merparten av tiden på intensiven med sitt dåliga hjärta. Jag bodde på en ort, jag hade ca 3-4 mil till skolan och till mamma (sjukhuset) så var 6 mil åt andra hållet. Det året så åkte jag till skolan varje dag med buss, och sedan liftade jag till sjukhuset för att vara med mamma. Det var jättejobbigt så när året var slut så tog jag ett år där jag skulle jobba för att sedan läsa vidare.

Det visade sig dock ganska fort att jag var ganska bra på att bygga och bygga om ”business” så min karriär tog liksom fart direkt, och eftersom jag efter det året hade ganska schysst lön och lgh och bil så blev jag lat och läste aldrig vidare.. 😦 Under åren har jag fått gå massor av fantastiska kurser och utbildningar på mina jobb över hela världen. Det häftigaste jag fått göra är nog att vara med i Microsofts program för ”high potential 272_22283984327_3493_npeople” där jag gick kurser i Europa tillsammans med likadana typer som jag. Jag lärde mig MASSOR om mig själv och hur man får saker/organisationer att fungera.

Inom kost och träning så har jag deltagit men inte tagit sista provet för Diplomerad Kostrådgivare. Första proven var endast att göra uppgifter men slutprovet ingick att göra socker utställning mm på biblioteket och liknande saker vilket jag inte lyckades få ihop med jobbet.

Jag tar det bästa jag ser i varje människa jag möter och försöker ta det till mig och lära mig. Jag har många fina personer jag ser upp till;

Bill Gates , Steve Jobs, Richard Branson – för deras sätt att se en vision och bara driva igenom så att det blir som de vill.

Steve Ballmer (CEO Microsoft) (killen till höger om Gates på fotot) – smartaste personen jag har träffat, hans arbetskapacitet, sociala förmåga och driv är AMAZING

Tränings och kost – Maria Mollstedt och Anna är personer som jag imponeras av.

Jag har också många fina personer nära mig som jag ser upp till och som jag behöver för att klara mig i livet:) (Tack till er, ni vet vilka ni är:-))

En kommentar Lägg till din

  1. Anna skriver:

    Tusen tack för svaret, tårar föll när jag läste de första<3
    Du är grym och jag beundrar ditt engagemang, kramar

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s