Cirkelträning måndag

20130225-073228.jpgJag började med allergi medicin i går och är piggare idag, så kanske det är tråkpollen på G? Jag är ju bättre på att känna det än pollenstationerna…

Charlotte sa till mig en gång (fd jobbarkompis) att man blir stark och välmående på att ha på sig minst ett rött eller rosa plagg per dag så för att säkerställa styrkan så körde jag ALL IN och hade på mig allt rött jag har:) (Tomte varning..)

Jag körde Jillians cirkelträning och jag inser att jag tappat massor sista månaden – jag orkade knappt hälften av repetitionerna och hann bara 4 av 5 cirklar men är ändå supernöjd. Jag är helst slut och allt skakar och jag hade roligt när jag gjorde det!

Nu är det jobb och packa för Göteborgsresan:)!

Vad händer hos er? Kram!

13 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Du passar i rött! Jag hade ofta röda kläder, tröjor och jackor, när jag var liten så det tog ett tag för mig att tycka om det igen 🙂
  Jobb idag, sportlov imorgon. Det ser jag fram emot! Ha en bra vecka, KRAM

  1. Åhhh sportlov!! Låter ju underbart:) Ha bästa veckan! Kram!

 2. Maria skriver:

  Härligt kämpat Lotta!!! Rött ÄR sött . 😉 kan hålla med att den färgen ”peppar” ..
  Usch är det dags för pollen redan! Har en dotter som har besvär .. En jobbig tid! Men tur det finns mediciner.
  Hoppas du får en fin Gbgs-tripp!!
  🙂

  1. Tack Maria:) Träningsvärk idag? 🙂 Kram!

 3. Just det, pollen! Kanske dags att börja även om jag har rätt lindriga besvär. Bra jobbat imorse! Jag körde typ BFL.intervaller på crossen följt av en core-cirkel. Svettigt och jobbigt och lagom långt denna morgon (45 minuter)

  1. Det låter härligt!:) Jag unnade mig att träna så länge jag ville idag och det blev 80 minuter:) KRAM!

 4. Pia skriver:

  Hej! 🙂 Låter härligt med träning. Jag har inte tränat just alls på semesterveckan. Rätt skönt, kroppen behövde visst en längre vila. Men nu längtar jag till gymmet, imorgon blir det av.

 5. Charlotte skriver:

  Röd klocka idag som kraftkälla under tåg och bussresa till Tärnaby 😉. Sportlovsvecka med kick-off för min träning i hotellets gym i kombi med skidåkning. Nu är det äntligen dags efter 3 veckors influensa, luftrörskatarr och maginfluensa. Känner mig i 100% oform…. Ser fram emot träningsvärk 😊. Behöver all pepp jag kan få bästa Lotta. Du är alltid supersnygg och även i rött 😎 Kram

  1. Tack Charlotte!! Tänker på dig varje gång jag har på mig ngt rött/rosa:) Hoppas att du får kanonvecka!! Slit inte ut dig nu , utan börja smart.. Annars blir du sjuk igen.. Kram fina dig!

   1. Charlotte skriver:

    Tack fina du. Har du något råd till mig för att komma igång med min otränade kropp? Fick ett cirkelträningspass på 16 min av Susanna. Tar gärna emot förslag från dig 😊. Vill ju som du vet komma igång och fortsätta med kontinuitet. Min största utmaning….. kram

    1. Hej igen Charlotte:)
     Bestäm dig för vad du vill, är det ett prestationsmål, resultatmål? Eller vill du egentligen bara ha aktivitetsmål? För att få kontinuitet och viljan så tror jag att du behöver bestämma dig för att du VILL ha kontinuitet, kanske för sakens skulle eller för vad det skulle kunna göra för dig? Berätta vad du vill:) Kram!

     1. Charlotte Johansson skriver:

      Jag vill både gå ner i vikt och så vill jag bygga upp min rygg, axlar och få fast mage. Jag vill verkligen träna och tror att min livssituation skulle fungera med 3 ggr i veckan, för att vara realistiskt till att börja med. kram

      1. Status idag (vad vill du mäta sedan)
       Vikt?
       Mått?
       Foto

       Beskriv hur det ser ut när du är framme:
       Vikt eller mått eller hur du ser ut i bikini eller ngt?
       Vad är stark rygg mm? Är det antal pullups, chins, armhävningar eller dylikt? Hur vet du när du är stark nog?
       När du bestämt målet och det tex är snygg i bikini, ta FÖRE bilder eller är det vikt så väg dig mm.
       Hur ofta ska du kolla status?
       Vem ska du berätta status för? (någon att skryta för)
       Milestones – har du några delmål?
       Vad tar dig till målet?

       Kosten
       Vilken strategi ska du ha?

       Träningen
       Om du har 3 pass och vill bli stark osv så får du köra tungt och hårt

       Sömn

       Sov minst 6-8 timmar per natt

       Vardagsmotion
       För att öka förbränningen så räknas ALLT du gör i vardagen

       Stress
       Minska stressen i livet så mycket det går

       Beroende på hur hårt du satsar så tar det längre tid eller kortare tid. Jag förordar att INTE sätta datum utan hellre ta mål som tuffar dig framåt

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s