Mål och Mening – tyck till!

Jag vill att det händer något! Gärna något roligt!

20130323-161115.jpg

Funderade idag på om jag skulle sätta upp lite mål, ex att klara x antal armhävningar eller så.

Nu är jag dock inne på att göra ett och samma pass en gång per månad och sedan se förbättringarna, förhoppningsvis:)

Vad tror ni om?

 • Pullups
 • Hopp över träningsbänk (från sidan) (Fick inspirationen från denna fantastiska video)
 • Armhävningar
 • Plyobox hopp (både vilken höjd jag klarar och antal på raken)
 • Balansstående på pilatesboll (också från filmen ovan – jag testade precis, det verkar omöjligt?) (sek)20130323-161125.jpg
 • ? Någon mer övning?
 • Avsluta med att springa 5 km

Detta skulle nog vara positivt för mig! Ingen tidspress men ändå en möjlighet att kolla om jag förbättrar mig. Ju äldre jag blir ju sämre balans och koordination verkar jag få, så jag behöver det inslaget i min träning. Just nu kan jag nog varken göra pullups eller armhävningar men jag startar ju med noll så:)

4 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Såg den där videon igår, hon är grymt inspirerande. Jag testade i höstas att stå på knä på en pilatesboll, så svårt, borde verkligen träna mer på det. Jag förstår pecis vad du menar, jag har haft liknande tankebanor ett tag. Jag blev inspirerad av bloggen uppochhoppa, hennes mammautmaning, springa 3 km, max antal armhävningar och hur många burpees man fixar på 3 min. Jag och en kollega gjorde detta för någon månad sen och ska mäta oss igen efter några månader. Ska bli spännande att se om det hänt något.

  1. Kul idé!!! Jag har provat att stå på knäna på bollen och det klarar jag men inte länge. Jag blir peppad av att du gör liknande upplägg:) Tack för input!

 2. beatatjata skriver:

  Tror det är ett jättebra upplägg, ingen press men varje förbättring blir en stjärna i kanten. ROligt!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s