Blåbärspannkaka

Underbar frukost idag:)

Jag hällde ingredienserna i en proteinshake och mixade med stavmixer;

20130509-090653.jpg

  • 1 ägg
  • 2 äggvitor
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk havrekli
  • 1 msk kruskakli
  • 2 msk vaniljproteinpulver
  • nypa salt
  • 1 dl vatten
  • 0,7 tsk bakpulver
  • Psylliumfrö och blåbär

Jag stekte i kokosolja och när jag hällt upp smeten i pannan så pudrade jag med psylliumfrön. Efter vändningen av pannkakan så hällde jag över 1 dl frysta blåbär som fick bli varma på pannkakan. Jag lägger ihop pannkakan och låter det vara i stekpannan någon minut före jag lägger upp det på tallriken.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s