Min EGO tid i mitt eget rum

Jag satt och tänkte på det här med målet med träning, precis som jag igår tänkte på frågor jag får om HUR jag orkar och hinner. 20130510-070518.jpg

Träning är ett intresse för mig, övningarna och fokusområden förändras men allt är träning och mycket handlar även om bra kost. Så egentligen kanske man säga att välmående och stark kropp är mitt fritidsintresse?

Just nu är det mer viktigt än på länge att ha ett EGET intresse, att få brinna för något och gå upp i det så helt och hållet att jag tappar tid och rum. Jag glömmer jobb, krav och alla listor på saker som ska göras. Jag ställer min timer och ger mig själv 60-120 minuter EGEN EGO tid och bara hör hjärtat bulta och känner hur varje muskel i tur och ordning kämpar och sliter och jag ÄLSKAR det.

Kan man vara mer närvarande i sig själv än det?

Detta är mitt intresse, min egen tid, min meditation där jag har en egen dialog med mina muskler och mitt härliga starka hjärta. Det är här jag provar mina gränser och visar mig själv att jag kan!

Kan själv – japp jag kan bäst när jag är själv och får vara i mitt eget rum och min egen tid. Resten av dagen handlar oftast om andra och deras behov….

6 kommentarer Lägg till din

 1. Emelie skriver:

  Jag håller med helt! Du är så inspirerande och din blogg gör mig så glad 🙂 Kram på dig!

 2. Beatatjata skriver:

  Exakt så! Det är därför vi till och med går upp när alla andra sover så att vi kan köra i lugn och ro 🙂

 3. Cilla skriver:

  Men ja! Precis 🙂 Det är en underbar stund med sig själv och man ger sig själv helt fokus. För mig är det viktigt att få den tiden och det leder till att jag också kan må bra tillsammans med andra människor. En värdefull tid. En nödvändig tid! Kram på dej

  1. Så sant Cilla! Tänkte på det när jag läste ditt inlägg idag också.. kram!

 4. Ann-Louise skriver:

  Så himla skönt med egentid ibland!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s