Någorlunda

Vaknade på hotell efter 13 timmars jobbdag igår.. Ser ut som #%^, så inga bilder på mig:-)

Gick 1 km och sprang 5 km i de vackra omgivningarna i Kista med kompis C i örat, underbart men tungt…

Nu äter jag hotellfrukost och om 15 min är jag på jobbet:-)

Hur mår ni? Jag längtar efter rutiner och egen mat:-)

Kram

20130529-072819.jpg

4 kommentarer Lägg till din

  1. beatatjata skriver:

    Hej babe, tar kort bloggpaus efter ett par timmars effektivt jobb (japp, var tiiiidigt på jobbet idag – ingen träning). Jobbade sent igår, var ju ledig hela dagen, kom hem vid 21 och behövde verkligen få gjort lite saker. Knappt fem timmars sömn, axel som är ARG efter några dagars ledighet (dvs en himla massa bärande och grejande med kiddos) och endorfinlös. Koffeinkickar mig istället :-). Ha en grym dag! Försvinner in i mötesdimma fram till 16.30 nu :-O

    1. Hoppas att du har det bra i dimman:) Jag koffeinkickar mig nu… Ha det bäst! Kram!

  2. Maria S skriver:

    Hej, mår ok. Lite tung i kroppen klippte gräset och blev ovanligt svettig. Kan ha något i kroppen så ev vilar jag idag och hoppas det försvinner. Känns det bättre ikväll blir det en löprunda utan press. Har mailat en löpcoach för att ev få lite hjälp inför Tjejmilen. Känner att jag vill komma en bit till, ska bli spännande. Få se om jag anlitar henne sen. Ha en fin dag!

    1. Åh vad spännnande med löpcoach! Överhuvudtaget att byta inriktning och få input och stöd är viktigt:) Jag funderar själv på vad jag ska göra när det är dags att ändra lite i upplägget:) Kram! Hoppas att du känner dig stark/pigg ikväll!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s