Svettigt

20130601-081128.jpg
Eftersom grävmaskinisten börjar tidigt så ville jag vara färdigtränad när han kommer. Mitt gym har 4 stora fönster mot grävplatsen..,

Kände mig igen slö och svårstartad, fick en tanke om det kan avhjälpas med kollisar? Gick till köket och åt en riskaka och en bit in i passet så klickade det till i hjärnan. Jag bad om hjälp från maken för att kunna maxa sista omgången bänkpress och sedan fick han sitta på kabelmaskinen för den flyttade sig när jag drog….

Galet svettigt och varmt! Blir nog åska idag även om solen är framme nu…

Bröst/rygg – 4 set – tyngre för varje – maxreps vid kroppsvikt – 16, 12, 10 och 6 reps med vikter

Armhävningar
Hantelrodd framåtlutad
Bänkpress
Chinups
Kabelrodd
Inclinepress

Avslutade med 25 min maxpulsintervaller på crosstrainer… Långa jobbiga…

Nu är jag redo att hämta häckplantor mm..

Hur mår ni? Tränat? Kram!!

20130601-083213.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Du är så duktig Lotta!! Så imponerad av din träning ..
  Själv vilar jag idag. Ska på ”kalas” hela dagen.
  =)

  1. Kalasa på du!:-) Du körde ju hårt igår! Kram!!

 2. Jessica skriver:

  Du är Så Stark!! På alla sätt och vis 🙂

  Här blev det lite rörlighet/stretch – har känt av min rygg”skada” lite på senaste veckan så jag har backat lite, inte för mycket tyngd, rotationer eller joggning (fast man längtar ut och kuta i solljuset!!) förrän jag känner mer stabilitet och mindre värk i bålen och höfterna. Sen blir det långpromenad i solen 🙂

  Ha en superbra lördag!!

  1. Trist med ryggen, hoppas att du kan köra på snart! Jag överväger racercykling idag. Behöver egentid:-) Ha bästa dagen!! Kram

 3. Ann-Louise skriver:

  Grym du är! Jag har oxå tränat men säkert inte lika tidigt som dig 😉 Det tog bra på axlar och armar idag! Grötplättar och kaffe på balkongen, det är sååå underbart när man kan äta ute. Hoppas solen stannar kvar till kvällen, det är ”festival” i stan med marknad och karuseller och på e.m är det cruising med gamla och nya raggarbilar på stan… Ha en bra dag! Stor kram och tack för att du är så gullig och snäll ❤

  1. Låter som en perfekt dag!!:-) Jag lagar lunch och pustar ut. Tungt trädgårdsarbete.. Längtar till bio och glass:-) Kram och tack fina AL!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s