Lillfredag

Hej alla härliga!

20130605-090525.jpg

Hur mår ni? Det verkar som många har för mycket att göra just nu inklusive jag. Trädgårdsanläggning + jobb + allt annat blir tufft i kombination. Men jag kör på med morgonträning och försöker sova så mycket jag kan:)

I morse blev det bröst och ryggpass och igår körde jag ben. Jag har blandat in diverse nya övningar för att pigga upp mig och det funkar. Idag gjorde jag mina bästa set med armhävningar någonsin, även om det bleknar i jämförelse med er andra därute i cyberrymden;)

Jag firar nationaldagen imorgon med att gräva extra mycket och plantera:) Hur firar ni?

Kram på er!!!

gryningen

4 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Härligt jobbat med armhävningar!! Där har man färskvara, klarar inte så många nu som jag gjort förr. Är försiktig med nuförtiden för det tar illa på min skadade axel dessutom.
  Gräva i trädgården låter ju som ett trevligt nationaldagsfirande!
  Själv åker jag till min födelsestad Borlänge (synd jag inte har folkdräkt, hade ju passat där annars;). Hälsa på hos mormor bl. a.
  Ha en fin dag Lotta!
  Kram

  1. Låter härligt, Maria:) Det är ju nästan i mina trakter:) Njut av dagen!! Superkram!!

 2. Jessica skriver:

  Firar lillördagen med några rutor Marabou Black (men hallåååå vem har kommit på den genialiska idéen??? Jag döööör vad gott!) imorgon bitti blir det träning – borde ikväll men det blev en sen eftermiddag följt av besök på Ica… Behöver jag säga att energi nivån hann bli lite väl låg innan middagen? 😛

  Njut av sovmorgonen!! 🙂

  1. Jag ÄLSKAR Marabou Black! Den borde förbjudas:-) Handla på tom mage borde också förbjudas, jag hamnar vid Delidisken då:-) Njut :-)!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s