Nytt chiabröd – hamburgarebröd/fralla

Sommar innebär mycket grillat!

Hos oss gör vi ofta hamburgare och jag saknar brödet.. Detta blir det brödet jag kommer att äta så fort det blir grillväder igen:) Jag äter gärna ett stekt ägg på burgaren och MASSOR av stekt lök….

  • 2 ägg20130613-165030.jpg
  • 1,5 msk chiafrö (torr vikt, fast de är blötlagda när jag häller det i smeten)
  • 200 gram kvarg
  • Pofiber 1,5 dl
  • Bovetemjöl 1 dl
  • Bakpulver 1,5 tsk
  • Salt
  • 1 dl vatten

200 grader i 20 minuter.

Provsmakat lite och det blir nog te och dessa ikväll:-) Smakar scones:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s