- 1 ägg
- 2 dl choklad proteinpulver
- 1,5 msk chiafrön torrvara, fast de är blötlagda och uppsvällda när jag blandar ner dem
- 3 msk mandelmjöl
- 1 msk smör (jag ville ha smörsmak)
- 1 dl vatten
- 2/3 msk bakpulver
- 1 dl sukrin
- 3 msk kakao (lite rågade)
- 1 tsk frystorkat kaffe
Jag lade ner alla sakerna och körde sedan runt det snabbt i bakmaskinen. Sedan hällde jag upp den i liten sockerkaksform som jag lagt bakplåtspapper i. Jag tryckte ner 2 rutor 70 % mörk choklad i smeten (i små bitar)
Jag gräddade i ca 15 min på 200 grader och tog ut den då den var liiiite kladdig så den satte sig först när den kom ut ur ugnen.
Se verkligen till att den är lite kladdig före ni tar ut den, den ska INTE vara torr….
Eftersom jag hade en ruttnande banan så skar jag häften av den i småbitar och tryckte ner i halva kakan. Tänkte prova hur en choc-coffee-banana smakar?
Det smakade MUMMA!!
Är det chiafrön som är 1, 5 msk? Har för mig att du skrev det i ett annat inlägg 🙂
Låter supergott, ska testa i helgen
Tack:-)!!! Hahaha, missade att skriva klart…