Vila, Lärabar och mys

20130825-080600.jpg
Aktiv vila, så beskriver jag nog helgen bäst! Ingen styrka eller flåsig cardio, men långa skogspromenader (gullungen fotade), smaskigt fika (1 Quest peanut butter cup och sedan en Lärabar – MUMMA), staplat ved, skumrullat, stretchat och myst i soffan.

Har någon av er provat den ”elakare” varianten av skumrulle? Tips på inköpställe?

Har ni det bra? Kramen!!

4 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Har inte provat ngn styvare rulle än den du har, men jag är också sugen… Tror jag har precis samma rulle som du faktiskt.

  Jag har lyckats få till både vila OCH träning i helgen, jösses vilka pass jag har kört på slutet. Det är som att jag har legat och nött på en viss nivå rätt länge men NU har jag knixat mig över någon slags tröskel. Inspirerande!

  Eftermiddagen tillbringas i svampskogen:)

  1. Vad roligt Anna:)!!! Glad för dig! Jag gjorde ett hopp för några veckor sedan, underbar känsla:) Jag ska också ut i skogen igen:)!!

   1. Anna B skriver:

    Drog en nitlott i svampskogen men vistlott hos grannarna som skördar för fullt. Haricot vert, gul squash, persilja… Allt ekologiskt och så närproducerat som det någonsin går:) tack för rulletips på mailen, jag fick bara error-svar när jag försökte svara. Kram

    1. Vilken lyx!! Jag skördar för fullt och njuter:-) Hittade kanske 15 riktigt stora gula kantareller men inte en enda trattis. Rullen kostade 20% mindre på Fruugo.com och fraktfritt. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s