Vila, skumrulle och solhälsningar

Godmorgon!! Sovit gott? Jag har sovit oroligt och känner mig allergisk/hängig/tjock i halsen.

Jobbar via video hemifrån idag så jag gick inte upp förrän kl 6. Rullade ut mattan och tog mig en egen stund i gymmet.

Rörelseövningar med käppen
Skumrullade kroppen och körde för andra gången även nya korta rullen. Ondast gör lats/vingar, benhinnor och längst ner vid knät på framsida lår. Där gungar jag försiktigt fram och tillbaka och räknar till 10…
Avslutade mattstunden med solhälsningar och nu står jag med lätt motstånd på crosstrainern..

Lugnt och fint men väcker ändå kroppen så jag kanske slipper huvudvärk idag:-)

Kramen!!

20130905-064426.jpg

10 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Hoppas du piggar på dig snart! Jag sov sjukt dåligt flera dagar förra veckan och jag är fortfarande så himla trött på morgonen. Nu har jag vaknat till efter ett par koppar kaffe och snart är det dax för mellis – kesella och frukt blir det idag. Hoppas huvudvärken håller sig borta! Kram

  1. Tack fina AL:) Ha bästa dagen!

 2. Jessica skriver:

  Känner mig ungefär lika som du – stressig vecka och idag når den sin kulmen (började morgonen kl. 7 på lokalradion följt av heldag på mässa fram till 18) har en känsla av att jag ligger däckad imorgon? Om det nu inte är allergier snarare än förkylning.

  Ska rulla it mattan ikväll! Solhälsningar ftw! Hoppas du piggnar till! 🙂

  1. Jag tror att det är allergier i mitt fall, men i och med att det blir svullet och varmt i kroppen så blir jag sedan sjuk. I värsta fall blir det lunginflammation som jag minst har 1 gång per år.. Så allergi kan bli samma som sjuk väldigt lätt… Ha det bäst idag och KRYAKRAMEN!

 3. beatatjata skriver:

  Hoppas du är igång utan huvudvärk! Körde lite intensivare imorse och det kändes bra men jag kommer inte upp i mina vanliga intensitetsnivåer. Kroppen trött? LIte baciller på g? Barnen nyser och snorar men är ok för övrigt. That time of the year helt enkelt…

  1. Precis, that time of the year. Bra att du orkade, så heja dig!!)

 4. Anna B skriver:

  Vaknade med spänningshuvudvärk i morse, förmodligen spänd inför förmiddagens möte som nu är avklarat och det gick bra:) Nu tandläkaren (kanske det jag var spänd inför förresten, haha!)

  Ser fram emot en föreläsning ikväll om Ayur veda (stavas det så?) Jag går dit med ett öppet sinne, vet inte så mycket om det egentligen.

  1. Spännande Anna! Jag vet INGET om det 🙂 Ser framemot en recension… Hoppas att huvudet blev bättre? Kramen

 5. Anna B skriver:

  Tanden lagad och huvudvärken släppte:)

  Ayurveda verkar vara en holistisk livsfilosofi med indiskt ursprung. Jag vet inte om jag greppar hela konceptet efter två timmars föreläsning men ungefär såhär: Kroppen och naturen är ett. Det finns tre grundelement som styr människans kroppstyp och om man är dominant i ett av dem så styr det hur man bör äta och vilka yrken man bör jobba med för att känna tillfredställelse. Obalans i elementen är det som ligger bakom smärta och sjukdomar. Föreläsaren hette Janesh Vaidya och har skrivit ”Maten är min medicin” som det har stått om i många hälsotidningar under sommaren.

  Generellt sätt tycker jag att det är utmanande att ta till sig ett tankemönster som är så olikt det man själv lever efter. Man kan liksom inte öppna sitt sinne fullt ut. Jag gick därifrån och tyckte att jag hade fått vissa saker bekräftade snarare än att jag tog till mig något nytt om du förstår. Kram!

  1. Vad spännande Anna! Vad cool du är som går och lyssnar:) Härligt att du mår bättre idag:) Ha det superbäst!! kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s