Bloggslut

Hej!  Det är lite tyst i bloggen just nu, jag har lite bloggkris kan man säga. Jag undrar om kanske denna bloggen har gjort sitt och att det är dags att gå vidare i livet. Jag har hört talas om människor som faktiskt tränar utan att berätta om det på Facebook och i bloggen och kanske jag kommer att bli en av dem…. 🙂

Det som gör det utmanande är att jag kommer att sakna er! Jag har inte så många kompisar som tränar som jag/ni gör så det är något jag får jobba på att hitta. Dels så kommer jag att sakna feedbacken på mina framsteg eller rekord, och dels att få höra om ERA framsteg.

Hur gör ni andra? I vilket verktyg träningsplanerar ni? Jag har svårt att tanka mig att bara göra det i min träningsbok men det är kanske så ni gör? Hur håller ni er motiverade?

Ha det BÄST! Kram på er!

11 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Tråkigt att läsa Lotta. Visst går det upp och ner med blogglusten..
  Jag saknar det faktiskt inte så mycket längre, var värst i början av min ”paus”.
  Jag tränar bättre (effektivare) än någonsin, känner mindre press av någon anledning. Är i bättre form än på mycket länge så den motivation jag trodde bloggen gav blev nog mer en stress. Och skönt att slippa fota, skriva ner (särskilt maten). Har istället tid över till massor av kul saker. Jag har mitt fasta träningsschema och bokför inte träningen så hårt. Har aldrig gjort det iof.
  Däremot saknar man peppen/fina kommentarer man fick.
  Kontakten känns som man har kvar då jag fortfarande följer era bloggar. Och där hittar jag fortfarande motivation, inspiration.
  Kram på dig Lotta och hoppas jag får se dig här lite då och då.

 2. Emma L skriver:

  Det verkar vara fler och fler som hamnar där. Jag hade också såna perioder. Nu bloggar jag gravidblogg som är låst för allmänheten som jag sedan trycker när bebisen har kommit. Jag kommer sakna din blogg såklart men jag förstår samtidigt. Kram

 3. Jessica skriver:

  Jag tycker ju att det är underbart att läsa om ditt LIV- inte bara träningen utan livspusslandet. Men jag tror absolut att det finns fördelar med att inte bokföra träning och kost på ett så publikt sätt – jag tror att ”prestationsångesten” gör så att resultat uteblir. Men som sagt var jag skulle sakna DIG Lotta!

 4. Pia skriver:

  Vi har samma tankar. Då när det känns som ett måste att blogga så är det inte roligt längre. Jag känner mig just nu lättad över mitt beslut. Det var ganska skönt att träna i morse och lämna mobilen i skåpet ;-). Kommer givetvis att sakna din blogg som jag gillar jättemycket, det vet du. Men roligt att vi ses på fb! Kram bästa du!

 5. Anna B skriver:

  Åh, jag skulle sakna dig. Det hör till min frukostrutin att kolla vad du har kört för pass och hur du har det.

  Jag hittar inspiration i bloggar som din och Beatas t ex just för att ni inte är proffs utan helt vanliga ovanliga tjejer med familj och jobb och driv som delar med er så generöst. Har dock full förståelse för att det tar en massa tid.

  Jag loggar min träning på Funbeat men inte på något avancerat sätt alls. Typ som min anteckningsbok fast digitalt. Kram

 6. Ann-Louise skriver:

  Jag kommer att sakna bloggen massor men hoppas vi kan hålla kontakten ändå 😉 Jag har ju ingen egen blogg men jag kan tänka mig att det tar mycket tid och energi, samtidigt som du kanske får lite energi tillbaka? Du får känna efter och göra det som känns bäst för dig! Stor kram till dig!!

 7. Linda skriver:

  Det vore ju himla synd om du skulle sluta blogga. Jag har ju inte heller några träningskompisar och därför känns du som en med liknade intressen. Du inspirerar med frukosttips, träningspass och motivation. Själv tränar jag som du, hemma, men har inte någon egen blogg. Men jag förstår om det ibland kan bli jobbigt och tidspressande att alltid behöva dokumentera i bloggen. Kommer sakna dig massor! Kram Linda

 8. mariasohl skriver:

  Jag läser bloggar men har nästan slutat kommenera de jag brukade kommentera. Blir inte av när jag läser från telefonen. Jag kommer sakna dina inlägg, jag har fått massor med bra träningstips, tips om livet i stort och bra recept. Men vi ses ju på facebook 🙂 Kram och ha en fin helg!

 9. mariasohl skriver:

  Glömde skriva att jag finns på funbeat 🙂

 10. Skånekullan skriver:

  Förstår att det tar tid att blogga, en av anledningarna till att jag inte gör det. Jag kommer att sakna dina inlägg, är så imponerad hur du och många andra hinner/orkar med all träning när ni jobbar heltid. Själv tycker jag att det är svårt att få tiden att räcka till med tre barn där de två äldsta har tre aktiviteter var och äldstas läxor ska hinnas göra. Min sambo som tränar gillar att bokföra och hitta träningspass på http://www.bodybuilding.com/ han har satt ihop ett träningspass till mig därifrån som jag inte hittar tid att genomföra.

 11. maria skriver:

  Åh, förstår men tycker det är tråkigt såklart. Skön blogg att peppas av och titta in i ibland för att samla ihop ny energi.
  kram Maria

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s