Semester och nytändning

Det är härligt med semester av många anledningar, hjärnan får en chans att varva ner, kroppen får en omstart, sova tills man vaknar utsövd, använda smaklökarna till ny spännande mat mm.

Varje vår åker jag och maken någonstans för att landa i varandra och bara vara tillsammans. Sista tre åren till Gran Canaria och innan det Grekland mm. I år har vi valt ett härligt hotell i Meloneras som heter Lopesan Baobab.

Ofta när jag tar timeout från rutiner och vardag så gör det mig ännu mer taggad och så även denna gång. Jag vill kunna köra hårdare, orka mer och bli starkare. Lite av detta är den mentala biten i gymmet men mest handlar det nog om kosten för min del.

Det ska bli så kul att komma hem och nå nya mål och utvecklas mer. Jag har Sanna juni ut men som det känns nu så jag nog fortsätta efter det, jag känner mig inte ”klar” ännu…

Hur mår du? Något nytt vid horisonten? Kram

20140421-110615.jpg

20140421-111337.jpg

8 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Låter så härligt! Viktigt att man inte glömmer bort varandra och så här får man ju verkligen tid.
  Kram 🙂

 2. Ann-Louise skriver:

  Låter så himla härligt och bra för både kropp och knopp 🙂 Jag längtar efter att få resa! Njut av sista dagen och välkommen hem, förhoppningsvis håller det fina vädret i sig några dagar till. KRAM

  1. Tack AL! Jättekram till dig!

 3. Jessica skriver:

  Åh så härligt – lite avis men det r rätt fint att sitta ute på trappan med en kopp te här hemma i Sverige med idag! 🙂

  Här går det långsamt framåt – inga större nyheter. Fokus på att göra något varje dag i träningsväg men ganska mycket lågintensivt då jag känner av lederna. En rejäl kostfokusering fram till semestern, använder Lifesum för att ha lite koll. Men allra mest mentalträning och fokus på att må bra. Länge 🙂

  Ha nu en toppen semester!! Kram

  1. Tack Jessica! Framåt är bra oavsett hastighet. Jag använder Lifesum också.. Kram på dig!!

 4. Jessica skriver:

  Alltså – måste bara skicka iväg en stor eloge till dig som alltid tränar fastän du är på resande fot, jobbresa m.m. Ligger här på hotellrummet efter en intensiv dag (vilken i och för sig innehållit 1,5h promenad om än i samtalsfart) och jag förstår inte hur du orkar! 🙂 Träna är ju jobbig nog hemma där allt klaffar 😛 jag hade träningskläder med på denna tredagars resa men nej… Orkar inte! Resan känns som träning nog! 🙂 Kanske jag plankar imorgon bitti. Kanske 😉

  1. Tack Fina Jessica! Vad härligt med pepp:-) Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s