Lagom stress är bra

Ibland är livet stressigt. Jag har haft en sådan period under senvåren och sommaren. Jag tror dock att stress och press är bra till en viss nivå, för det är då vi utvecklas och blir lite bättre. Någon sa ”om du har kontroll så kör du inte fort nog”, och den beskrivningen kan jag nog inte känna igen mig i. ”Diamanter bildas av hårt tryck” är nog mer ett uttryck jag kan förlika mig med:) Jag är en diamant, dock kanske lite oslipad….  I’m not where I need to be, But thank God I’m not where I used to be. I’m okay, and I’m on my way”

3 kommentarer Lägg till

 1. Vad glad jag blir över att du lagt till min länk, tack!! Ska läsa ikapp lite i din blogg, jag behöver all inspiration jag kan få!
  / Beata

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vad roligt att du är hos mig:) Skratt. Ha en härlig dag!! Nu ska jag snart på spa i Högbo Bruk. De har en efterrättsbuffé som liknar den bilden du lade upp, men tack och lov så ska jag bara spa:a och inte äta:)

 2. Jag säger som min mormor sa, lagom med energi är prestationshöjande och för mycket är prestationsdämpande!

  Kör så det ryker brudar och grabbar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s