Tandoori kyckling

600 gr kycklingfiléer

olja att steka i

Marinad:

4 dl Matl yoghurt

0.5 d lcitronsaft

2 tsk salt

1 msk chilipeppar

1 msk paprikapulver

2 msk garam masala

1 st vitlöksklyfta, finhackad

1 tsk gurkmeja

1.5 dl majsolja

1. Blanda marinaden i en skål eller bunke och lägg i
kycklingen. Den blir bäst om den drar över natten, men låt den åtminstone dra i
3-4 timmar.

 

2. Sätt ugnen på 175 grader. Stek kycklingen i olja i en
stekpanna och ställ sedan in pannan i ugnen för att laga färdigt. ELLER grilla på utegrillen.

Jag brukar göra 1-2 kg kyckling på samma gång och fryser in till lunchlådor:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s