Torsdag

Vaknade till fantastiskt vacker morgon! 🙂 Tränade styrketräning och sedan cardio, snabb frukost vid datorn (Grötplättar med kanel + 1 banan + omega 3 + multivitamin osv) Före passet så drack jag en proteindrink och som vanligt en dubbel espresso. Idag och imorgon är det konferens så jag sover på hotell så imorgon blir det en vilodag, och det tar nog kroppen gärna emot. Igår kvälll lagade jag Beatas helt fantastiska tacopaj till middag, så jag har goda rester med  mig till lunch idag. Tips för dagen: Be your best! Jag lovar att försöka leva upp till det:-) Hörs senare!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s